Tudnátok ajánlani Budapesten jó 4D-s ultrahangos helyet?
Eddig 2 helyen voltam!
1. Cleopatra Medical Center : Akciójuk volt. 8000-ért babamozi, leméregették a babàt, megnézték a belső szerveket+szívhang, cd-t kaptunk zenei aláfestéssel, és egy kinyomtatott képet (30 perc volt), plussz egy hivatalos orvosi papírt a mért adatokról! A környezet hangulatos, az ott dolgozók kedvesek!
2. Csodabent: szintén akciós 7000-ért szimpla babamozi (csak odatartotta a pocakomhoz az ultrahang fejet 20 percen keresztül) , semmi mérés nem volt, csak a szívét nézte +szívhang, és a 30 perc sem volt meg! Cd-t kaptunk erről (kb egy pozícióban volt végig a baba, mintha egy fotót néztünk volna végig, néha köhögnöm kellett akkor pár másodpercre megmozdult). Csak a szonográfus csaj volt ott, aki bár kedves volt, mégis komolytalannak tartottam azt a helyet. A helyiség is pici, és rossz volt hogy nem mért semmit. Csak kp-t fogadnak el. Nekem picit ilyen sufni megoldásnak tűnt! Az időböl is lefaragott (ezt utólag a dvd-n vettük észre)!
Így én a Cleopátrát ajánlom. Igaz ott 2013-ban voltam, de már akkor megnyerő volt! Azóta szerintem mégszebb! :)
Kedves Zsolt!
Pont ezért mentünk, mert felmerült a gyanú, hogy van valami gubanc, és mivel a magyar egészségügy malmai lassan őrölnek, nem vártuk meg az egy hónapos határidőt, amikor is bejutunk a kevésbé hangzatos másik UH-ra. Tehát nem a flancolás volt a cél, hanem a bizonyosság. Szerencsére nincs baj, és nem kell végig aggódnunk még 4 hónapot, hogy ezt tudjuk is, hála ennek a "hülyeségnek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!