Akinek 2. babája is ugyanaz a nemű született mint az 1. gyermek a várandósság ideje alatt ugyanazok voltak a tünetek?
Figyelt kérdés
Pl: semmi tünet,hányás-hány inger,kívánósság2015. jan. 6. 15:18
2/7 anonim válasza:
fiú-semmi
fiú - semmi
lány - néhány hányás
fiú - sok hányás, még több gyomorfájdalom
Esetleg megöregedtem? :)
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon hasonló volt mindhárom terhesség, 3 lányom van.
4/7 anonim válasza:
Nekem is mások voltak, azt hittem más nemű lesz a második gyerkőc. Mondjuk hányás-émelygés szerencsére egyszer sem volt, de másokat kívántam és a másodiknál pl. rá se tudtam nézni a kávéra, pedig azt rendszeresen fogyasztok.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Gratulálok a babákhoz.
15.heti uh sem tudta az orvosom megmondani a nemét a babócáknak.1.gyermek fiú semmi hányás-hányinger semmi kívánóság.Most a 2.babánál karácsony előtt kezdődött erős hányinger nem bírok enni,nem kívánok semmit.Keveset eszem kis idő elteltével éhes vagyok de nagyon mégsem kívánok semmit.Tudom nem mérvadó kinekhogy.
2015. jan. 6. 15:41
6/7 anonim válasza:
1. lány: émelygés, hányinger
2. lány: émelygés, erősebb hányinger
3-4 fiú ikrek: sem émelygés, sem hányinger
7/7 anonim válasza:
2 lány, másodikkal sokkal émelygősebb voltam, illetve első lányom csak az oldalamat rugdosta, a második pedig állandóan mintha a tengelye körül forogna. nem is kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!