Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Akinek 2. babája is ugyanaz a...

Akinek 2. babája is ugyanaz a nemű született mint az 1. gyermek a várandósság ideje alatt ugyanazok voltak a tünetek?

Figyelt kérdés
Pl: semmi tünet,hányás-hány inger,kívánósság
2015. jan. 6. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más tüneteim voltak.
2015. jan. 6. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

fiú-semmi

fiú - semmi

lány - néhány hányás

fiú - sok hányás, még több gyomorfájdalom

Esetleg megöregedtem? :)

2015. jan. 6. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon hasonló volt mindhárom terhesség, 3 lányom van.
2015. jan. 6. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mások voltak, azt hittem más nemű lesz a második gyerkőc. Mondjuk hányás-émelygés szerencsére egyszer sem volt, de másokat kívántam és a másodiknál pl. rá se tudtam nézni a kávéra, pedig azt rendszeresen fogyasztok.
2015. jan. 6. 15:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Gratulálok a babákhoz.

15.heti uh sem tudta az orvosom megmondani a nemét a babócáknak.1.gyermek fiú semmi hányás-hányinger semmi kívánóság.Most a 2.babánál karácsony előtt kezdődött erős hányinger nem bírok enni,nem kívánok semmit.Keveset eszem kis idő elteltével éhes vagyok de nagyon mégsem kívánok semmit.Tudom nem mérvadó kinekhogy.

2015. jan. 6. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

1. lány: émelygés, hányinger

2. lány: émelygés, erősebb hányinger

3-4 fiú ikrek: sem émelygés, sem hányinger

2015. jan. 8. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
2 lány, másodikkal sokkal émelygősebb voltam, illetve első lányom csak az oldalamat rugdosta, a második pedig állandóan mintha a tengelye körül forogna. nem is kellemes.
2015. jan. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!