Adnak meg ilyet? Mit tartalmaz pontosan?
Hallottam, hogy vannak korhazak, ahol ingyen bemutato csomagot adnak a kismamanak, amiben tobb termek is van,es kiprobalhato.
Vannak meg ilyenek? Ha igen, mit tartalmaz egy ilyen csomag?

1,5 éve még volt, azóta nemtudom :)
Johnsons fürdető, sudocream, pampers pelus ill törlőkendő, neogranormon kenőcs, olyan lázmérő amit rá kell tapasztani a baba buksijára, neogranormon törlőkendő. Más most nem jut eszembe de én nagyon örültem neki, sok hasznos dolog és olvasnivalót tartalmazott.

Én tavaly februárban szültem, igen kaptam még ilyen csomagot, de sok volt már benne a reklám, mindenféle szórólapok. Termékminták is voltak, de ezek csak minták, pici kieszerelésben. Bár a szobatársamnak elfogyott a nedves törlője és a termékminta fehér Pampers jól jött neki:)
Mini Sudocrem volt még, Neogranormon popsikrém, talán 1 db pelenka, Domestos, Mecsek Baby tea. Kis apróságok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!