Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 6 hetes terhes vagyok (még...

6 hetes terhes vagyok (még csak pozitív tesztem van a dokim nem rendel január 5-ig). Nem baj, hogy nincs semmi bajom?

Figyelt kérdés
Nem szédülök, nincs hányingerem, nem hányok, nem vagyok rosszul szagoktól. Annyit érzek, mintha néha gyomorégésem lenne és kicsit fáradtabb vagyok.
2014. dec. 29. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, hogy nincs semmi bajod. :) Sok boldogságot! Jan 5-én nagy valószínűséggel hallani fogsz szívhangot is. :)
2014. dec. 29. 11:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Az összes ismerősöm totál rosszul volt az első 3 hónapban ezért gondoltam,hogy esetleg baj,hogy nekem semmi bajom nincs. Amikor elmegyek az ún. 0. ultrahangra adnak képet a kisbabáról?
2014. dec. 29. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, 4 gyerekem van, soha nem voltam rosszul, soha nem hánytam, mindegyik teljesen egészséges. nem kötelező a rosszullét!
2014. dec. 29. 11:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérj képet, ha szeretnél, maguktól nem nagyon adnak.
2014. dec. 29. 11:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Köszönöm válaszod, megnyugtattál.

2014. dec. 29. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Hosszú még az első trimeszter, a többség a 7./8. körül kezdi az émelygést, hányingert.

Persze nem kívánom, hogy te is megszenvedj vele, de korai még biztosan azt hinned, hogy megúsztad. ;)

2014. dec. 30. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok csak a 4. hèt végén, a pozitív teszten kivül semmi tünetem nincs. Én is kérdezgettem, hogy nem- e jelent rosszat, de mindenki azt mondja, ha nem görcsöl nagyon a hasunk és vérzés sincs akkor minden a legnagyobb rendben. Remélem tényleg így van😀
2014. dec. 30. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél az ég világon semmi bajom nem vokt...csak nem jött meg.most a másodiknál az elejétől kívánós voltam utána puffadtam is....volt olyan hét h senni bajom nem volt.13 hetes vagyok.kb két hete hányingerem volt főkeg este....összevissza jöttek a tünetek!!!hol van étvágyam hol egyáltalán nincs...neked lehet nem is lesz tüneted vagy majd ezután kesznek...de tuti nincs gond!!!minden jót
2014. dec. 31. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is 6 hetes vagyok (+3nap).Tegnap voltam a 0.vizsgálaton,dicsekedtem is a dokinak,hogy mellfeszülésen kívül semmi tünet.Na,ma reggelre bemutatkozott :D .Hányinger,émelygés...Lehet napokkérdése és nálad is jelentkezik,lehet egyáltalán nem lesz ilyen problémád :) .Boldog babavárást :)
2015. jan. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!