Debreceniek: mennyi most Dr. Sápy Tamás "tarifája"?
Figyelt kérdés
Nem csak a szülés levezetésére gondolok, hanem a magánrendelése áraira. Hiába nézem, még mindig nincs kint a honlapján.
Komplex vizsgálat: bimanuális, uh, rákszűrés és terhesség megerősítése?
Egészségpénztári kártyát elfogad? Vagy számlát ad EP-hez?
2014. dec. 28. 12:16
11/13 anonim válasza:
5-ős vagyok, maganrendelesre es klinikára is jártam, vegen csak klinika, ott nem fogadott el soha pénzt. M.rendelesen pedig írta magátol a számlát is. Nem tudom hogy dolgozik az ünnepek miatt, biztos hogy ügyel is, "normál" esetben du. 2-3 kozott jártam sikerrel általában. Egyébként vissza is hívott amikor nem tudtam elérni. Amikor en szültem telt ház volt, komplikáció is lett sajnos igy lényeges volt az orvos személye. Krasznairol en is jókat hallottam, viszont nagyon sok a kismamaja. K.T. Maganrendelese kb 8-12 ezer kozott mozog, attól fugg hogy csak uh+ konzultáció vagy esetleg rákszűrést is végez e.
12/13 anonim válasza:
Én tavaly októberben Sápy doktornál szültem, előtte hozzá jártam terhesgondozásra is. A magánrendelésen az áraival szerintem nem túloz, ugyanannyi a tarifa, mint más orvosoknál. Rákszűrés 12 ezer Ft, manuális és uh vizsgálat 6-7 ezer Ft. Szerintem teljesen korrekt, lelkiismeretes, szakmai tudása is nagyon toppon van, emellett kedves, közvetlen orvos. Nem értem azokat, akik negatívan állítják be, nekem egyáltalán nem volt vele rossz tapasztalatom, mástól sem hallottam rosszakat róla.
13/13 @Moncsi@ válasza:
Szia! Én csak úgy szoktam emlegetni, hogy a "legjobb doki" :) aki nem ismeri, annak lehet nem szimpi, meg "beképzeltnek" tűnik, de valójában nem az, csak meg kell ismerni. Nekem megmentette a kislányom életét, míg más dokik abortuszt javasoltak, ő nagy gondosság mellett végigkísérte a terhességemet, és természetesen a szülésnél is ott volt, a kint várakozó családnak is mindíg beszámolt a helyzet állásáról, pedig este 11-re lett meg a baba, de nem hagyott ott. Amíg bent voltunk minden nap jött. Következő évben egy laparoszkópiás műtétünk volt, azt is szuperül elvégezte, azután is jött és "látogatott" :) Nem is volt kérdés, hogy a mostani terhességemnél is ő lesz a doki. Jelenleg magánrendelésen terhesgondozás 10000ft, a többit nem tudom pontosan. Ha annyira rossz doki lenne, mint ahogyan előttem leírják, akkor nem lennének kígyózó sorok a magánrendelője előtt minden kedd és szerda délután. Nem véletlenül nehéz hozzá időpontot foglalni. Sokszor jártam már a rendelőben, beszélgettem sok várakozóval, és mindenki csupa-csupa jót mondott róla, ahogy én is. Olyan doki meg nem létezik, aki minden egyes szülésnél ott tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!