Véleményeket szeretnék Dr. Toldi Lászlóról (Bajcsy kórház)?
Figyelt kérdés
Szakmailag mennyire felkészült, illetve, hogy ha magánba járok hozzá, akkor pecsételhet a kiskönyvbe, vagy be kell mennem 4 alkalommal az sztk-s rendelőbe is.?2014. dec. 1. 15:26
11/12 anonim válasza:
1. vagyok
Miért hívják hentesnek? :)
Egyébként még hozzátenném, hogy amikor a nővér vizsgált és tágított, az közel sem fájt annyira, mikor a Toldi csinálta. Akkor már majdnem rákiabáltam, hogy ennyire egyik fájás sem fájt. Borzasztó volt.
12/12 anonim válasza:
Szia! Végül nála szültél, a Bajcsy kórházban? Én is hozzá járok magánba, és ez a kórház van kinézve (meg ide is tartozunk). Ha gondolod, írj üzenetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!