Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Guttmann Orsolya vagy Dékány...

Guttmann Orsolya vagy Dékány Ágnes doktornőket ismeritek?

Figyelt kérdés

Kinek,milyen tapasztalata van?

Melyikőjüket javasoljátok?

2014. nov. 14. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak nőgyógyászként járok Gutmann Orsolyához és nagyon szeretem :) Mindig figyelmes, sok időt fordít a pácienseire, nagyon nyugodt, ugyanakkor szakmailag is nagyon a helyén van, elismeri, ha valamiben nem jártas eléggé (sógornőm kisműtétjéhez behívott egy másik orvost is, aki már többször csinált olyat, hogy biztosan ne legyen semmi gond). Sajnos az új "jó" vezetés miatt most hagyja ott a Szent Imrét, és megy át a Róbert Károly magánklinikára, ha jól értesültem... De lehet lesz állami kórházban is, nem teljesen tudom, azóta nem beszéltem még vele, szóval ennek érdemes utánajárni!
2014. nov. 14. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Sajnos nekem korábban olyan rosszélményeim vannak,hogy úgy döntöttük magánklinikát fogunk választani.

Én is úgy tudom,hogy a Róbertben vannak már mindketten,a Babamama expon is már képviselik a kórházat.

Örülök,hogy pozitív véleményetek van róla,mindenképpen egy kedves,természetes szülés párti dokit keresnék,és róluk jókat hallottam(csak nem tudom még eldönteni kihez kérjek időpontot)

2014. nov. 14. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Dékány Ágnesről úgy tudom, csak Vass Gabival vállal szülést, de lehet, hogy ez fordítva van, Gabi csak Ágival, de Ági más szülésznővel is...

Őt nem ismerem, Vass Gabit igen, nekem nagyon megnyugtató valaki, szerettem volna náluk szülni, de sajnos nem tudunk ennyit fizetni egy szülésért. :( Abszolút természetes (háborítatlan) szülés-pártiak.

2014. nov. 14. 20:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. nov. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!