Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Aki szülész-nőgyógyászt...

Aki szülész-nőgyógyászt váltott, miért tette és hogyan?

Figyelt kérdés
Sokszor nem gondolkodnak egyformán az orvosok sem egy adott dologról, helyzetről. Honnan lehet tudni, hogy kinek van igaza?
2014. okt. 28. 16:50
 1/4 A kérdező kommentje:
És hogy oldottad meg? Többet nem mentél? De azért üzentél, vagy hogy?
2014. okt. 28. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Én más szakorvost váltottam. Zsigerből rossz viszonyunk volt az első perctől kezdve. (Tehát még ha szakmailag abszolút klassznak tartottam volna, emberileg akkor sem tudtam volna vele kijönni.) Egyszer aztán "betelt a pohár", és bár nem volt szép tőlem, egyszerűen nem mentem hozzá többet, hanem kerestem valaki mást - ugyanarról az osztályról volt egy szimpatikus, és szakmailag is elismert orvos, de ő nem vállalt egy esetleges konfliktus miatt, úgyhogy másik kórházba mentem. Utána minden rendben volt. Én azt mondom, megéri váltani, már csak az ember lelki békéje miatt... Ha "amúgy" tiszteled, köszönj el tőle.
2014. okt. 28. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után gondoltam rá, hogy váltok. Nem jött be, csak a legvégére, a fele felelősséget lepasszolta az ügyeletesnek, konkrétan tojt bele, hogy mi lesz velem. Magánorvostól ennél többet várok el. Már nem hozzá fogok visszamenni. Az asszisztensének mondtam, hogy már nem megyek, ezért külön időpontot nem kérek tőle, és még fizessem is ki, hogy elköszönök, na nem.

Hogy honnan lehet tudni, kinek van igaza? Én már rég nem adok egy orvos szavára csak azért, mert ő az orvos. Tanulok, sokat, sőt rengeteget, és eldöntöm én magam, hogy kinek adok igazat, vagy kinek hallgatom meg egyáltalán a véleményét.

2014. okt. 28. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én az első terhességnél és szülésnél megszerettem az orvosomat, aztán a másodiknál egy számomra fontos dologban nem értettünk egyet. Ehhez hozzájárult, hogy a kh szemlélete is viszonylag távol áll tőlem, és a látogatási rend is gondot okozna (kis korkülönbség, és nekem fontos, hogy a "nagy" is minél többet bent lehessen velünk).

Szóval végül kerestem egy olyan orvost, aki a kinézett kórházban dolgozik, és a számomra fontosabb kérdésekben előre láthatóan hasonlóan gondolkodunk, aztán még visszamentem az előzőhöz, elköszöntem tőle. Így két hónapban duplán mentem orvoshoz, anyagilag elég sok volt, de nem akartam csak úgy eltűnni.

Terhesség-szülészet terén úgy vagyok vele, hogy annak az orvosnak van igaza, akinek a szemlélete közelebb áll a megérzéseimhez és az ösztöneimhez.

2014. okt. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!