Mi ok az orvosváltásra? (Nőgyógyász)
A doktornőt, akihez évekig jártam, azért "cseréltem le", mert kezdődő vetéléssel hazaküldött elvetélni, hogy 4 nap múlva menjek vissza, addigra túl leszek rajta. Aztán mikor görcsökben fetrengtem otthon, és a férjem felhívta, mert nem bírtam beszélni, akkor nehezményezte, hogy miért ő "tolmácsol", kijelentette, hogy alacsony a fájdalomküszöböm, és hogy ő különben is fáradt, mert hajnalban kelt.
Akkor átmentem anyám és húgom orvosához, aki meg is műtött, mire a doktornőhöz kontrollra vissza kellett volna mennem.
Doktor úrral viszont az a gondom, hogy nagyon nehezen elérhető. Magánba jelentkeztem hozzá. Kétszer hívtam eddig pecsételés miatt, kb. 4-5 óra, mire fölveszi. A pecsételésre nem írt fel semmit, szerinte aminek mennie kell, az megy, aminek maradnia, az marad, Utrogestant sem írt fel (rákérdeztem), azt mondta, csak habituális vetélésnél.
Tegnap viszont mikor hazaértem, láttam, hogy tiszta vér a bugyim, mintha megjött volna. Hívtam, de nem vette föl. Elindultam a kórházba, ahová tartozik (nem magánban, és ahová mondta, hogy baj esetén menjek), írtam neki erről egy sms-t.
Bent 45 perc várakozás után szóltam másodszor, hogy vérzek, mikor kerülök sorra. A válasz: sokan szülnek most, 4-5-en, várjak. Mennyit? Nem tudják, legyek nagy türelemmel. Mondtam, nem vagyok, mert vérzek.
Azt természetesen értem, hogy a szülészeten szülnek, de ott volt mellette az ambulancia, sötét ablakokkal.
Összesen ketten vártunk ambuláns betegek, másfél óra után jött át egy fiatal doktornő a szülészetről megnézni minket. (Nem tudom, van-e hozzá köze, hogy a legjobb barátnőm orvos férje rájuk telefonált.) Közben próbáltam hívni megint az orvosomat, hogy mit csináljak, ha nem tudják megmondani, mikor kerülök sorra. Nem vette föl.
Megvizsgáltak, UH is volt, mindent rendben találtak. (Arra tippelek, hogy nagyon rosszul mozdultam tegnap, szinte kitekeredtem, mikor felálltam egyszer, és nagyon meghúztam a hasam, fájt is.)
És most itt van a ma reggel, nem vérzek egyáltalán, kicsit fájdigál még a hasam, de nincs kedvem fölhívni a dokit. Kétszer hívtam, sms-t is írtam, és elment a kedvem.
Vagy túlérzékeny vagyok?
Kedves Kérdező!
Nagyon sajnálom, ami történt veletek! Sok erőt és kitartást kívánok!
19-es válaszoló vagyok. Sajnálom ami veled történt, kitartás.
Mindenképp kEress egy jó orvost, aki kivizsgál.
Az Utrogestan kifejezetten progeszteron-hiány kezelésére van, a véralvadási problémákra mást is adnak, nekem pl. Aspirint is azért adtak. Ha genetikai problémája van a babának, azon semmi nem segít.
Kell egy jó orvos, aki körültekintően segít.
Kívánom, hogy minél előbb túllegyél ezen a veszteségen, és mihamarabb szülessen majd egészséges kisbabád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!