Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti adnátok és mennyit?

Ti adnátok és mennyit?

Figyelt kérdés
Fogadott dokim van, a tarifa 10 ezer forint. Mivel cukros vagyok, mostantól, a 30. héttől hetente kell mennem ultrahangra. Adjak neki hetente 10 ezret vagy kevesebbet? A kórházban lesz az ultrahang.
2014. szept. 23. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hetente 10 ezer forint az nagyon sok. Az a szülésig akár 100 ezer is lehet, a szülés levezetése meg még 80-120 ezer. Ez rengeteg pénz. Én nem adnék neki a heti ultrahangért, csak a nagyobb vizsgálatok alkalmával.
2014. szept. 23. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeséget írtam. Nem 100 ezer lehet, hanem akár több százezer is, ha hetente 10 ezret adsz.
2014. szept. 23. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
38. héten valószínűleg császárom lesz, addig 80 ezer lenne, de ezt én is sokkalom egy picit, csak mivel fogadott, ilyen esetben nem tudom mi van.
2014. szept. 23. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

na ez jó pénzlehúzás....

én is cukros voltam és nem kellett sűrűbben mennem, kb 3-4 hetente látott a doki.

Elvileg akkor is gondolom a 10e-et várná el ,hiszen amikor hozzá mész akkor 10e-t fizetsz.

Kérdzezz rá, hogy változik-e a tarifa, így hogy hetente mész és a kórházba lesz az uh. Gondolom magánklinikára jársz és ezek nem ott lesznek. Lehetséges, hogy kevesebbet fog kérni.

2014. szept. 23. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ja ne szégyeld megkérdezni! Ő sem szégyenli majd megmondani a tarifát. Szóval nyugi :)
2014. szept. 23. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:

ha a kórházban néznek, akkor ne adj.

én kijáűrtam magánrendelésre, 10e a tarifa szintén.

amikro a kórházban voltak a vizsgálatok, ultrahang, laborok, akkor nem adtam, mivel az nem a magánrendelése.

a szülésnél adtam, amennyit gondoltam, mert azt mondta, a magánrendelés díja 10ezer ft, a szülésre meg nem mond semmit és ebben maradtunk.

Az OEP-es ellátásért ne fizess, ha nála fogsz szülni akkor főleg ne.

2014. szept. 23. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is problémás terhes voltam, tőlem havonta egyszer fogadott el az orvos a kórházban pénzt, privátba nem jártam ki hozzá, mert nem volt még rendelője. szintén 10-et kapott.
2014. szept. 24. 04:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, holnap megbeszélem vele.
2014. szept. 24. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, Megírnád mit válaszolt neked az orvos erre?
2014. okt. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!