Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Melyik adatot kell néznem az...

Melyik adatot kell néznem az ultrahangos papíron?

Figyelt kérdés

Azért vagyok tanácstalan, mert fogamzásgátló után egyből teherbe estem, meg sem jött. A nőgyógyász pedig természetesen elmérte a babát, így történt, hogy a 12. heti uh-n már 15 hetesek voltunk.

Melyik szerint kéne mennem 16. heti vérvételre?

Utolsó menstruáció vagy az ultrahangos mérés szerint?

GA(LMP) 15w 6d vagy GA(AUA) 15w1d?

2014. szept. 15. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Az adatok alapjan amit irtal a vegen az utolso menstruacio alapjan 15hetes es 6napos, az ultrahang alapjan 15hetes es 1napos vagy. Az ultrahangot kell figyelembe venni.

Azt hogy erted hogy elmerte a doki a babat a 12hetesen?

2014. szept. 15. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A CRL, amit ráírt az ambuláns lapra 26mm volt de a terhesség csak 7 hét. Mivel első babás vagyok nem gondoltam, hogy ellenőrizgetnem kéne a dokit, sőt babonából nem is olvasgattam baba témában a "12. hétig". Kellett volna, mert a tarkóredő mérésről is lemaradtunk....
2014. szept. 16. 06:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Oh..akkor a hetet irta el, a meres 9-10 hetesnek felel meg ha jol tudom. Ezert perelni lehetne szerintem :-/ bar nem vagyok szakerto de szerintem ez eleg nagy hiba. De ha jol tudom vervetelt meg tudsz csinaltatni down szuresre, arrol meg pont nem maradtal le. Problemamentes vabavarast neked:-) 1.voltam, 17h km
2014. szept. 16. 12:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is! :)
2014. szept. 16. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Uh méretek szerint kell menni.Az èn babám később fogant így minden vizsgálatot az uh-s méreteket követve csináltunk meg.
2014. szept. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!