1:140-es, pozitív down kombinál teszt eredménynél mennyi esély van még?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg, kiborultam, hétfőn Istenhegyi Klinika ...2014. szept. 9. 09:35
11/18 A kérdező kommentje:
Ez sem túl megnyugtató, kedves utolsó, de inkább aggodom most csak 1 dolog miatt. A többi meg ugyis csak akkor derül ki ha már megszületett.
2014. szept. 10. 16:24
12/18 anonim válasza:
Szia.Ma kaptam meg a kombinált teszt eredményét,hát az enyém 1:10-hez,úgyhogy a tied még jó,az enyémhez képest.Nagyon elvagyok keseredve,nem tudom mi lesz,majd holnap kell dokihoz mennem.Orrcsont látszik nálunk is,tarkóredő 1,8.
13/18 A kérdező kommentje:
Probálj meg Te sem elkeseredni, amíg nem tudsz biztosat.
Próbáld meg Te is az Istenhegyin talán, igazhogy 65000 Ft, de legalább nem kell 5 hetet várni az eredményre.
Kitartás!
(Mondom én, aki egész napos pánikrohamot tart :( )
2014. szept. 11. 14:48
14/18 A kérdező kommentje:
Egészséges és kukacos :D
2014. szept. 19. 09:33
16/18 anonim válasza:
Tiszta szívemből minden jót kívánok Nektek!!!!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük :) sokat számított minden segítő válasz!
2014. szept. 22. 09:33
18/18 anonim válasza:
12-es vagyok,nagyon örülök,hogy minden rendben nálatok,nálunk mégcsak most lesz magzatvízvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!