Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 30. héten még nem késő orvost...

30. héten még nem késő orvost fogadni?

Figyelt kérdés
Mondhatja azt, hogy már nem vállal el, mert eddig nem hozzá jártam. Magándokiról van szó.
2014. szept. 5. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fog a pénzre nemet mondani.
2014. szept. 5. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a 37. héten váltottam, mert 3 császár után azt akarta, hogy simán szüljek. Pedig előtte 3 évvel szültem. A doki, aki végül műtött, azt mondta, hogy a hegek nem bírták volna a sima szülést. És végül egy forintot sem fogadott el, mondván a 4 gyerekre költsem.
2014. szept. 5. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Orvos és kórházfüggő.

Van ahol már nem vállalna el egyik orvos sem.

De ügyeletesnél is szülhetsz.

2014. szept. 5. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk volt akit már félidősen nem vállalt, de igazából nem azért mert félidős volt, hanem túl sok kismamája volt. Én 16hetesen választottam, rögtön nekem se tudta megmondani, hogy tud-e még fogadni...hát hátha szerencséd lesz.
2014. szept. 5. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem késő. Én 32 hetesen fogadtam dokit.
2014. szept. 6. 01:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. szept. 6. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!