SOTE Női I. -ről vélemény? Milyen ott a terhesgondozás? Kell időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk a környékre, és egész más itt a rendszer, mint az előző lakhelyemen. Most jöttem a védőnőtől, aki közölte, hogy oda tartozunk területileg, de szinte semmi mást nem mondott. Kell időpontot kérni sima terhesgondozásra? Ha igen, kb mennyire előre adnak időpontot? Tanácsos orvost fogadni, vagy elég jó az ellátás ahhoz, hogy ez ne legyen szükséges? Sokat kell várni? Igazából minden tapasztalat érdekel.2014. júl. 21. 17:22
1/7 anonim válasza:
Én nem oda tartozom, de ott fogok szülni, mert a fogadott orvosom ott dolgozik. Olykor előfordul, hogy a klinikára kell mennem a magánrendelés helyett. Ilyenkor sokat kell várni, volt már két órás várakozás is. Kivétel amikor vérvétel van. Már műtöttek is a klinikán:-(, szakmailag nagyon precízek. Én javaslom h legyen orvosod, másként bánnak veled, a várakozási idő is rövidebb. Genetikai uh n voltam, időponttal, így is másfél órát vártam. Akinek nem volt orvosa már 3,5 órát ült ott, es közölték vele, ha nincs időpontja, akkor meg várhat egy darabig....
2/7 anonim válasza:
Nekem sajnos csak negatív véleményen van,emberileg ,és ami még rosszabb szakmailag is...Helyedben néznék egy másik klinikát
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Időpontot kell kérni a vizsgálatokra? Várom a többi véleményt is.
2014. júl. 23. 20:27
4/7 anonim válasza:
Nekem jó véleményem van a Sote 1-ről. Mindig rengetegen vannak, ezért hívják babagyárnak, de épp azért vannak sokan, mert szakmailag itt nagyon jó kezekben vagy. Én ott szültem, és nagyon elégedett voltam az ellátással. Az orvosok többsége szerintem jó. Ha van orvosod, vele beszéled meg következő időpontot, de így is sokat kell várni. Ha első alkalommal mész, nem kell időpont (hacsak nem konkrét orvoshoz mégy). Bemész a várandós ambulanciára, felveszik az adataid és ennyi.
5/7 anonim válasza:
Sajnos én pont a szakmaisággal nem voltam megelégedve,mert nagyon elnézték a leleteimet(és nem csak egy orvos).
Valóban babagyár,ezért el lehet gondolkodni,hogy mennyi ideje van itt egy orvosnak egy kismamára vagy babára.
6/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mit néztek el? Mi volt a gond? Én azért írtam, hogy meg voltam elégedve, mert volt egy kis problémánk a 30. héttől, így 2 hetet voltam bent, és mindvégig nagyon odafigyeltek,inkább biztosra mentek. Szüléskor nem volt választott szülésznőm, és mégis nagyon alapos volt az ügyeletes szülésznő. (Még úgyis, hogy aznap sokan szültek és sok munkája volt.) Nekem végig az volt az érzésem, hogy jó kezekben vagyok. Sokaknak azért nem jön be, mert sokszor sokat kell várni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Holnap megyek, és remélem, jó lesz. Gondolom, ha nem, akkor simán átmehetek máshova. Van itt is egy, kb 10 perce, de arra a védőnő mondta, hogy ha jót akarok magamnak, akkor nem megyek. 11 hetesen még nem vagyok semmiről lemaradva?
2014. aug. 3. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!