Vácon terhesen sima nőgyógyászati rendelésre kell e menni vagy terhes tanácsadásra? 35 hkm
szerintem mindkettőre:) mármint nőgyógyászati rendelésre,hogy nézzék a méhszájad, és UH-s terhes tanácsadásra,ami más vizsgálat.
Én nem váci vagyok,de Váchoz tartozunk,így oda jártam UH-ra,nőgyógyászhoz meg helyben mentem.
De nincs együtt a vizsgálat,nincs a nőgyógyászati vizsgálóban UH és külön kell bejelentkezni is.
hány hetes vagy?nem tudom én sem pontosan mi a különbség azok között amit írtál, én a kötelező nőgyógyászati vizsgálatokat a nőgyógyászaton intéztem,ott kaptam a pecséteket is a kiskönyvbe, a terhes Uh-ra meg ettől függetlenül mentem,ott mindig mondták mikor kell megint menni.Az első azt hiszem 12 hetesen van.
Szóval ha első trimeszterbe vagy,akkor szerintem menj el nőgyógyászhoz,ott megállapítják a terhességet és majd eligazítanak.Vagy esetleg kérdezd meg a védőnőt.
huh hát én ügyeleten szültem,dokim nem volt...Dunakeszire jártam nőgyógyászhoz,Vácra UH-ra,de a 36.heti kenetlevételt Vácon csinálják a nőgyógyászaton az tuti!
És ez után azt hiszem már csak NST-re kell járni hetente.
Sok jó doki van,pl Ferenczi Gyula,nála szültem az elsőt,ügyeleten,nagyon meg voltam elégedve.De úgy általában jók a szülész orvosok,szülésznők Vácon,legalábbis én ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!