Miért tisztább az uh, ha sokat iszok előtte? Hogy függ össze?
Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel. 9 hetesen voltam uh-on, pont előtte mentem wc-re, mégis elég jól látszott a baba. Most a 12 hetes uh-ra kérték, hogy igyak előtte egy litert. Valaki el tudja magyarázni, mért lesz tisztább a kép, ha iszok előtte?2014. jún. 21. 11:05
1/4 anonim válasza:
Mert ha tele van a hugyhólyagod az kijjebb nyomja a méhet. Nekem ezt doki mondta. Nekem a 12. heti genetikai ultrahangra kellett teli hólyaggal menni. Egyébként ez nagyobb terhességnél már nem érvényes. És elég kellemetlen is amikor a doki rányomja a hasra az uh fejet...majdnem bepisiltem. 16 hkm
2/4 anonim válasza:
A méhed előtt van a hólyagod. Ha hasi ultrahang előtt sok folyadékot iszol, akkor megtelik, és jobb törőközeget jelent a műszernek, sokkal jobb lesz a kép (12. hetit általában már hasival csinálják). Ugyanakkor hüvelyi ultrahang előtt azért érdemes mosdóba menni, mert ott pont fordítva van, bezavarhat a teli hólyag.
3/4 A kérdező kommentje:
Na pont ettől félek én is, hogy majd be pisilek:D
Olyan furcsa, mert van egy magzati szívhang figyelőm és mindig azt ajánlották arra is, hogy teli hólyaggal hallgassam. Hát kipróbáltam, már majd be pisiltem és akkor próbáltam. Olyan zuborgás volt, hogy nem lehetett hallani még a saját szívverésemet se. Többször is kipróbáltam különböző telítettségű hólyaggal. A legtisztább és leghallhatóbb akkor volt, mikor tök üres volt a hólyagom, mert előtte pisiltam.
2014. jún. 21. 19:01
4/4 A kérdező kommentje:
Erre következtettem én is, kedves második, hogy a hólyagom a méhem előtt lehet, mert úgy zuborgok, ha teli van, meg kajálással is vigyázni kell, nem mindegy, hogy mennyivel előtte ettem, mert akkor is olyan zuborgás van, hogy nem lehet hallani semmit:D
2014. jún. 21. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!