Szerintetek nagy a baj? 30 hetes terhes vagyok s augusztus 4-re vagyok kiirva
Figyelt kérdés
Ma voltunk ultrahangon. Kicsit megijedtem.
BPD: 75 MM OFD:86 MM HAS: 72 MM FEMUR: 55 MM
A placenta tapadása: hátsó falon
Valamivel bővebb magzatviz
Jo szivműködès ès magzatmozgás
Grav.s.28
Az èrvènyben lèvő szakmai protokoll szerint vègzett vizsgálat során durva eltèrèsre utalò jel jelenleg nem èszlelhető.
IUGR susp. 2 hèt mulva co.
2014. máj. 26. 11:48
2/17 anonim válasza:
Nekem is több magzatvizem volt de egy uh-on sem mondták,csak szülésnél burokrepesztésnél!
3/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki h 2 hèttel le van maradva a baba a mèreteiben. 2 hèt mulva kell visszamenni. Irt fel magnèziumot meg doxium gyògyszereket. S ha nem nő a baba akkor be kell feküdnöm a korházba megfigyelèsre
2014. máj. 26. 12:00
4/17 anonim válasza:
Barátnőmet is ezzel riogatták,aztán a vége felé olyan 2700 körülre saccolták. 3,5 kiló lett kereken...
5/17 anonim válasza:
Dehogy van baj. Egyél egészséges ételeket, zöldséget, gyümölcsöt, husokat, stb, és pihenj sokat. Még van ideje növekedni, véletlenül nem vagy ch-diétán?
6/17 A kérdező kommentje:
Ma mondta a doki hogy fehèrje diètát tartsak
2014. máj. 26. 13:25
7/17 anonim válasza:
Miért kell a fehérje-diéta? A ch-diétát azért kérdeztem mert a 6. hónaptól nekem ezt kellett tartanom és akkor a baba fejlődése is megtorpant, aztán a következő hónapban már többet eszegettem, behozta a lemaradást, a 8. hónapban a 4 hét alatt 1 kg-ot gyarapodott, végül 3210-el született napra pontosan. Pedig mi is le voltunk maradva, a 7. hónapban.
8/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta egyek sok pipi husit turot s tartsak fehèrje diètát. Kinek mekkora volt a babája mèretei 30.hèten s mennyivel született?
2014. máj. 26. 13:57
9/17 anonim válasza:
Első vagyok, második babám nekem is le volt maradva de máe a 18ik héten, és ahogy haladt a terhesség egyre jobban, végül már egy hónappal kisebbnek mérték, nem keleltt befeküdni,sem semmit tenni, végül 2800grammal 47cm-el született 10/10 apgarral!
10/17 anonim válasza:
Amúgy érdekes,mert több barátnőmnek ekkora babája született és egyiknek sem mondták,hogy le van maradva a fejlődésben, elvégre minden baba más, nem lehet mindegyik 3500grammos vagy mégnagyobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!