Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mi a véleményetek Dr. Berecz...

Mi a véleményetek Dr. Berecz János nőgyógyászról? (Debrecen)

Figyelt kérdés
Megbízható, jó orvos? Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?
2014. máj. 12. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyetlen tapasztalatom egy huvelyi UH volt vele, művelet közben épphogy nem csorgott a nyala...

Mivel van nálunk másik orvos is, hozzá csak szükség esetén gyógyszert íratni megyek. Ajánlani inkább akkor már Dr.Rajnait tudnám,.vagy a kenezybol Szilvasit-nem tudom pontosan hogy írja a nevét. Ő nagyon kedves, lelkiismeretesen dolgozik!

2014. máj. 26. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenki más. Nekem pl. nem volt eddig semmi bajom vele. Én ugyan hajdúböszörményi vagyok (gondolom az első válaszadó is, hogy Rajnai dr. urat is emlegeti), de csak ajánlani tudom. Miatta nem járok más orvos magánrendeléésre, mert jónak tartom.

Mikor kismama voltam, akkor is hozzá jártam. Alapos volt, nagyon is. Volt olyan kismama, akit a fogadott orvosa meg sem vizsgált terhesség alatt, na nálam nem így volt, hiába nem adtam neki semmi pénzt.

Egyszóval: ajánlom.

2014. júl. 12. 16:16
 3/3 anonim válasza:

Hogy jó orvos?:DD

A legrosszabb. Tavaly szeptemberben jött ki először nálam a hüvelygomba. Elmentem hozzá írt fel kúpot és kenőcsöt ez együtt olyan 5000 Ft volt. Azt hittem csak egyszeri alkalom lesz, de 2 havonta rendszeresen előjött utána már 10.000 Ft-ba került az összes kúp és kenőcs. Kb. 5ször jött ki és kérdeztem, hogy miért jön ki vagy akármi erre csak azt tudta nekem válaszolni, hogy használok e tangát meg, hogy a páromnak van e panasza.. A páromnak nem volt panasza mivel a férfiak szárazak a nők pedig nedvesek így rajtam ütközött ki a gomba fájdalmasan.. még ennyit se tudott.. És annyira elfajult a gomba, hogy végül hugyuti fertőzésem lett. Akkor tudtam, hogy lépnem kell. Elmentem egy magán nőgyógyászhoz ő magyarázta el mi is van velem és 1 fél éves kezelést kapunk a párommal együtt(gyógyszer szedés). De a hugyuti fertőzés még mindig nem múlt el most jött ki másodjára így keresnem kell egy magán urulógust is.. csak azt nem értem, hogy minek fizetem a TB-t.. Lehet tudta Berecz, hogy mi is a bajom de ha úgy vesszük 55.000-et ott hagytam a gyógyszertárba és neki ez a lényeg.

És igen tudom, nagy részben én vagyok a hibás , hogy nem mentem a második alkalommal magán orvoshoz de kérlek okuljatok a hibámból és ha kijönne nálatok hüvely gomba azonnal magánorvoshoz menjetek mert ez borzasztó!

2019. nov. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!