Terhesség alatt ha változik a lakcímem városon belül, akkor védőnőt is váltanom kell?
Figyelt kérdés
Vagy akkor már marad végig az első védőnő, akinél kezdtem a várandósságom?2014. máj. 9. 21:25
1/4 anonim válasza:
Igen, váltanod kell. Énis váltottam költözés miatt :)
2/4 anonim válasza:
Igen, én kerületen belül költöztem, pár utcával arrébb, és más lett a védőnőm.
3/4 anonim válasza:
Én is váltottam. Igazából járhatsz az elsőhöz is, de ha megszületik a babád, a körzetedhez tartozónak kell kimennie és utána is hozzá kell menni státuszvizsgálatra meg ilyesmire, hacsak addig el nem költöztök újból. Célszerűbb már most az újhoz menned, hogy "megismerkedjetek". Nekik cím szerint van beosztva, hogy ki tartozik hozzájuk.
4/4 anonim válasza:
Igen, valtani kell. Korzetileg vannak osztva. Mi is most koltozkodtunk, igaz 15 honapos a lanyom de mi is uj vedonot kaptunk. Rossz volt valtani de szerencsenkre nagyon kedves aranyosat kaptunk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!