Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Valaki megtudná mondani hogy...

Valaki megtudná mondani hogy telik egy védőnő napja? (munkakör)

Figyelt kérdés

Az az álmom, hogy védőnő legyek! :)

A Csecsemő és gyermeknevelőivel most végzek, nagyon szeretem a bölcsődét is, de a védőnő a végcél.

Le tudná nekem valaki írni hogy miként telik egy védőnő munkanapja?

- hány órát dolgoznak

- minden nap családot látogatnak?

- sokat kell dolgozni?

- mennyi a papírmunka

- tanácsadás minden nap van?

Tudom, hogy védőnőnként, körzetenként eltér, ezért kérlek ha tudsz válaszolni az a saját/ismerősöd munkájára értem.

Köszönöm előre is! :)

2014. ápr. 20. 20:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én védőnőként dolgozom, mind igaz amit az előttem szólók is írtak. Nagyban függ a munka könnyebbsége/nehézsége, hogy milyen összetételű körzetbe kerülsz. Ha iskolába, az más. Nehézség, hogy sokféle emberrel kerülsz kapcsolatba és mindenkinek máshogy kell megfelelni. Tanácsadás nekem heti 2 nap, 1 a csecsemő, 1 a terhesgondozás. A többi nap látogatós, bár néha tanácsadás után is úgy adódik még, hogy látogatni is kell. Adminisztráció rengeteg, számítógépen dolgozom. A legjobb az, hogy magadnak osztod be az időt, munkát. Fizetésben katasztrófa, főleg, hogy mennyi a felelősség. De egyszerűen én is azért csinálom, mert szeretem.
2014. máj. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!