Dr. Tamási Ferenc /Bicske rendelőintézet/ Szent Imre Kórház szülészet-vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gyors véleményeket várnék tapasztalatokról, aki ismeri, eddig sajnos inkább rosszat olvastam róla, de csak annyit, hogy "nem ajánlom".Légyszives indokoljátok hogy miért igen és miért nem! Köszönöm!2014. márc. 27. 08:54
11/11 anonim válasza:
Jesszus, de durva dolgokat írtok! Sajnálom, hogy ezt tapasztaltátok. :( Velem kedves volt, soron kívül fogadott az SZTK-ban, amikor 2016-ban kisterhesen egyoldali petefészek fájdalom mellett véreztem és azt hittem, méhen kívüli. Alapos UH -t csinált, írt progeszteront, mindent alaposan elmondott, tanácsokkal ellátott, néztek időpontot 2 nappal későbbre is meg szonográfushoz is, hátha jobb gépen többet látni. Nem azt mondom, hogy mézes-mázos, de kedves és korrekt volt. A fiam májusban lett 7 éves. :) Ügyeletesnél szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!