Védőnő választás?

Figyelt kérdés
Költözés előtt állunk, az első terhességemet ő kísérte és nem szeretnék váltani. Felkérhetem hogy vállaljon el? Van aki nem a körzeti védőnőhöz jár akár városon belül? A háziorvosunk is másik városban van.
2014. márc. 3. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
védőnőt az orvossal ellentétben nem lehet szabadon választani, ahol életvitelszerűen tartózkodtak ott lesz a körzetes védőnő a Ti védőnőtök is
2014. márc. 3. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Első jól írta, védőnőt nem lehet választani.

Azt gondolom meg lehet vele beszélni, hogy nagyon elégedettek vagytok vele, bíztatok benne és ha segítségre van szükségetek ekreshetitek e? Anyukám védőnő és volt olyan család akik elköltöztek, de továbbra is keresték őt segítségért.

2014. márc. 3. 11:03
 3/7 A kérdező kommentje:
azt olvastam valahol hogy lehet felkérni, és a védőnő választhat hogy elvállal-e vagy nem, csak ezt kevesen tudják.
2014. márc. 3. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
múltkor beszéltem egy lánnyal, ők ugyanígy felkértek egy ismerős védőnőt, aki vállalta őt, szóval szerintem próbáld meg
2014. márc. 3. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet választani cska sok helyen nincs másik vagy nem vállalja, aki azt irta hogy nem lehet az téved. Erre van törvény is multkor be is linkelték ide. az más kérdés elvállal-e, kérdezz rá.
2014. márc. 3. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem az első védőnőmmel óriási gondjaim voltak, ezért megkérdeztem a szolgálatot, hogy tartozhatnánk-e máshoz, ők azt írták (egy éve), hogy nincs lehetőség erre.

Nem tudom, hogy az elmúlt évben változott-e a dolog, nem foglalkoztam vele, mert szerencsére elköltöztünk és az új védőnőnk nagyon aranyos :)

2014. márc. 3. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is megkértem hivatalosan a vezetőtől,hogy lehessen másik védőnőm( én távolság és a rossz buszjárat miatt,mert egy másik helyre röhögve eljutok,de a "kirendelthez" napi 1 oda egy vissza busz jár)

Nem lehetett váltani,így sajnos inkább lemondtam az egészet.Elvállalt volna simán a másik,aki megközelíthető,írásba is adta,de nem és nem. :-(

2014. márc. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!