Védőnő választás?
Első jól írta, védőnőt nem lehet választani.
Azt gondolom meg lehet vele beszélni, hogy nagyon elégedettek vagytok vele, bíztatok benne és ha segítségre van szükségetek ekreshetitek e? Anyukám védőnő és volt olyan család akik elköltöztek, de továbbra is keresték őt segítségért.
Nekem az első védőnőmmel óriási gondjaim voltak, ezért megkérdeztem a szolgálatot, hogy tartozhatnánk-e máshoz, ők azt írták (egy éve), hogy nincs lehetőség erre.
Nem tudom, hogy az elmúlt évben változott-e a dolog, nem foglalkoztam vele, mert szerencsére elköltöztünk és az új védőnőnk nagyon aranyos :)
Én is megkértem hivatalosan a vezetőtől,hogy lehessen másik védőnőm( én távolság és a rossz buszjárat miatt,mert egy másik helyre röhögve eljutok,de a "kirendelthez" napi 1 oda egy vissza busz jár)
Nem lehetett váltani,így sajnos inkább lemondtam az egészet.Elvállalt volna simán a másik,aki megközelíthető,írásba is adta,de nem és nem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!