Mit jelent, hogy egy nőgyógyász nem vállal terhesgondozást?
Figyelt kérdés
Most jelentette be a dokim, már 12 hetes vagyok. Ki írja fel a vérvételt, cukorterhelést, UH-t....
Második gyerek az elsőnél semmi ilyen téma nem került elő. Orvosom mindenre adott beutalót, sőt még az időpontokat is ő foglalta le (házon belül volt minden SZTK)
2014. jan. 29. 12:01
1/4 anonim válasza:
Ez furi. Szerintem keress másik dokit. Van ahol a védőnő ad beutalókat, de nekem is a doki adta, és intézett mindent.
2/4 anonim válasza:
hát feltételezem, hogy ott az SZtk-n belül valaki máshoz lehet akkor menni, olyan nincs, hogy egy sztk nőgyógyászati osztályán egyáltalán nincs terhesgondozás, max ha öreg az orvos, akkor nem ő csinálja. Mit mondott, kihez menjél?
Alanyi jogon jár neked a terhesgondozás, ha TB-t fizetsz.
Nálunk külön van a nőgyógyászat, ő utal be UH-ra, vérvételekre. Meg van olyan hely ahova a háziorvos utal be, pl vizeletre, meg a teljes vérképre. A védőnő sehova sem utalhat be nálunk.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ajánlott senkit így most meg vagyok lőve. Pécs
2014. jan. 29. 12:16
4/4 anonim válasza:
Szia! Elméletileg kell lennie körzeti nőgyógyásznak. A védőnőd meg tudja mondani hogy ki ő és hol rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!