Valaki ismer Budapesten jó nőgyógyászt?
Igen, a Szent Imrét én is javaslom. Ott szültem, maximálisan elégedett vagyok. dr Bálint Balázst ajánlom, csak nagyon nehéz hozzá bekerülni. Mindenki őt akarja... :D
Róbert Klinikát nagyon tudom ajánlani,ott dr.Rucz Árpádot és Zachár Erika szülésznőt.
10 hónapja szültem ott,nagyon elégedett voltam mindennel,természetes szülés(gátvédelem pártiak),nem nagyon erőltetnek semmit a kismamára,szülés utána az apuka is bent aludhat a kórházban,ha szeretne.
Negatívum annyi,hogy nem olcsó,bár ha a magánorvos/fogadott szülésznő/magánszoba sem sokkal jön ki olcsóbban szerintem egy rendes kórházban,és itt a Róbertben legalább az ügyeletes csecsemősök,nővérek is segítőkészek voltak.
Ha "rendes" kórházat szeretnél választani,akkor én is Szent Imrét ajánlom(őket néztem még),bár nemrég volt osztályvezető váltás,és azóta állítólag sok minden megváltozott,több szülésznő és orvos is eljött.Egyszer voltam Guttmann Orsolya doktornőnél,akkor őt többen dicsérték kedves volt,fiatal,de végül ugye a Róbert mellett döntöttem:)
Én az Uzsokit tudom ajánlani és az ott dolgozó profi gárdát. Egy nőgyógyász doktornőt tudok ott ajánlani, szigorú, de odafigyel minden betegére, elérhető, precíz.
A Keletinél van a magánrendelője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!