Ma voltam uh-n (8hetes vagyok), a doki azt mondta a legközelebbi uh 16 hetesen lesz. Hamarabb nincs uh? 8 hetet kell várni?
Figyelt kérdés
A 12.heti vizsgálat meg lesz. Ez a 3.baba de az elsõ kettött màshol szültem. 9 vagy 11 hetesen nincs uh? Azt mondta a doki 12.heti vizsgàlaton nem biztos hogy csinàl uh-t. A 12.héten az uh nem kötelezõ?2014. jan. 3. 11:59
1/9 anonim válasza:
a tarkóredöt uh-on nézik igy nem iagzán értem miért mondta ezt? Sztk-s orvos?
2/9 anonim válasza:
A 12. heti vizsgálat nagyon fontos, el sem tudom képzelni, hogy ne csinálnának uh-t.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, sztk-s orvos. A fiaimnàl minden vizsgàlaton csináltak uh-t. Amikor velük voltam terhes akkor is sztk-hoz jàrtam.
2014. jan. 3. 12:12
4/9 anonim válasza:
A 12. heti az egyik legfontosabb uh az egész várandós gondozás alatt. Kizárt, hogy ezt ki akarja hagyni, de ha mégis, válts orvost!
5/9 anonim válasza:
én is úgy tudom hogy a 12-ik heti UH-s én hétfőn megyek, és ráadásul még jobb rendelőbe mint eddig mert ott jobb a felbontása a készüléknek. Az enyém persze magánorvos, de nem kér sokat (10 e Ft) szerintem ha csak erre az egy alkalomra is, de keress fel egy magánrendelőt. Most kell levenni a kombinált teszthez a vérvételt, ha leveteted, azt úgyis magán orvos csinálja, sztkra nem lehet.
6/9 anonim válasza:
sajnos sok Sztk-s orvos nem a lelkiismeretéröl hires. én biztos másikhoz mennék a helyedben.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetéltem:-(
2014. jan. 3. 17:30
8/9 anonim válasza:
Néhány óra alatt? Sajnálom, de hogyan?
9/9 A kérdező kommentje:
2-kor elkezdtem vèrezni, bementûnk a kórhàzba, ahol megàllapitottàk hogy elhalt a baba, nem volt szivhangja:-(
2014. jan. 3. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!