Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nagy bajt jelent ha csak 13+3...

Nagy bajt jelent ha csak 13+3 vagy 4 naposan tudok elmenni az integralt tesztet megcsinaltatni? Ugy tudom h az elfogadhato 13+6 nap, az eredmenyeken fog valami valtozni mint mondjuk 12 hetesen?

Figyelt kérdés
olvasgatom itt a dolgokat, h pl a tarkoredo ilyenkor mar nagyobb? vagy annak ekkor sem kellene meghaladnia a 3 as erteket, felek h tul keson tudok elmenni az unnepek miatt es valami nem lesz jo :(

2013. dec. 22. 13:45
 1/5 A kérdező kommentje:
ja es mennyi ido mire megerkeznek a leletek?
2013. dec. 22. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy most? Vérvételre és UH-ra kell 12 hetesen menni. Az általános vérkép és vizelet eredményt másnap vagy aznap du megkapod. A vércsoportod a védőnő kapja meg 2 hét múlva a fertőző betegségek szűrés eredményét a háziorvosod szintén 2-3 hét múlva. Uh-n meg egyből kapsz papírt. Ahova bejelentkezel és mondod, hogy neked a genetikai uh kell nem szoktak kései időpontot adni.
2013. dec. 22. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:

holnap leszek 12 hetes... penteken akartam vervetelre menni, de a doki aszisztense valamit elrontott a beugaloval,

azt mondta h mire megyek vervetelre ott lesz a beutalo, hat nem volt... ugy h most felhivni sem tudtam, hnap hivom fel h most mit csinaljak, a kombinalt tesztre is hnap kerek idopontot..

ajh.. kifutok az idobol, haziorvosom meg vedonom meg nincs, mert nem reg koltoztunk fel budapestre, remelem unnepek utan eltudok intezni mindent...

2013. dec. 22. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
AZ már igen csak késő lesz.
2013. dec. 22. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Felénk a kombinált teszt és az integrált teszt is fizetős. Nem tudom Budapest melyik részén laksz, de ha a Margitban csináltatod a kombináltat (15000), az ottani csajok nagyon jó fejek, tutira kerítenek Neked egy SOS időpontot, ha elmondod, hogy mi történt veled.

Ha integráltat akarsz (az 30 azt hiszem), akkor is hamar kéne menned, annyi, hogy ahhoz tartozik egy plusz vérvétel a 16. héten, így később lesz eredmény, de pontosabb is.

Egyébként mindkét tesztnél korrigálják az eredményeket az adatokkal!

És nálunk nem is kell beutaló az uh-ra, a kiskönyvet kell vinni :O Két éve a fiamnál még kellett beutaló...

2013. dec. 26. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!