Ha 37+4 nst-n, uh-n minden rendben, akkor mi indokolhatja az ultrahang megismetleset 2 nappal kesobb?
Pedig amit leírsz, abból nagyon úgy tűnik...
Én nem engedném - én elvesztettem egy gyereket egy ilyen orvos miatt. Úgyhogy most már nem jelent gondot kinyitni a számat. Kár, hogy ennek ilyen ára volt.
5-ös, 6-os vagyok. Igenis lehet baja a babának. Pl. a méhszáj piszkálása során megsértheti a magzatburkot, és fertőzés érheti. Bármi, ami a hüvelyben éppen ott van, vagy az esetleg nem steril orvosi eszközön. Nem kell a buroknak megrepedni, elég a mikroszkopikus sérülés is. A nyákdugó nem véletlenül van ott.
És ilyenkor éppen azt csinálják, hogy egy íves mozdulattal megpróbálják elválasztani egymástól a méhnyakat és a burkot.
Kedves Kérdező, megköszönöm, ha privátban megírod az orvos nevét, kizárólag azért, hogy adott esetben elkerülhessem. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!