Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Általában mikortól ajánlják a...

Általában mikortól ajánlják a 4D felvétel készítését?

Figyelt kérdés
20 HETES kismama vagyok és még nem láttam a kislányunkat 4 D-n!NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK MÁR RÁ!

2013. okt. 4. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor akár most is megnézheted, de ez az idő nem az igazi. 28 héttől láthattok igaznán többet. Ha van rá kerest, mehetsz most is, és a 30. hét környékén is. Sok boldogságot!
2013. okt. 4. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
22-30 hét között a legideálisabb, ilyenkor már igazi baba pofija van.
2013. okt. 4. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:

én a fiamnál a 36. héten mentem és nagyon jó képek lettek róla, volt mosolygós is :)

a lányommal meg - mivel sík ideg voltam a 19. héten hogy minden ujja, meg van e és hogy fiú-e vagy lány.. ezért elmentünk- - utána 4,5 hétig külföldön voltam szóval nem tudtam volna.... inkább csak a megnyugtatásom miatt volt ennyire korán.. de már szépen látszott mindene... aztán vele is a 36. héten volt egy második akkor meg ugyanazt az élményt kaptuk mint a fiamnál! akkor már tisztán kivehetők az arcvonások :) bár mondták hogy sokesetben ilyen későn már nem tudnak jó felvételeket készíteni mert kicsi a hely és a baba belefúrja szószerint az arcát a lepénybe. Nekünk szerencsénk volt kétszer is :)

2013. okt. 4. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi 18hetesen is voltunk 4D-n.A sima uh-ra nálunk nem jöhet be az Apuka és mindenképpen akartuk,hogy ott legyen ha kiderül a baba neme.De még kis vékonyka és az arcát nem mutatta,teljesen befelé fordult.28-30hetesen megyünk mégegyszer,akkor már szép baba formája van.Ha megteheted akkor menj el most is és a 28.-30.hét körül is.Ha nem ,akkor mindenképpen várj még vele.
2013. okt. 5. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
25-26 hetesen biztos hogy jó képek születnek.A többi szerintem lutri. Vagy sikerű jó képet csinálni vagy nem. Egy ismerősöm a 28.héten volt és nem sikerült jó képet csinálni mert nem fért bele a baba.
2013. okt. 6. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a 26. hét végén voltunk, és akkor már olyan igazi, szép babaarca volt, és a végtagjai is arányosak ilyenkor már. Nagyon szép képeket sikerült csinálni róla :) Szerintem megéri kivárni minimum a 25. hetet, végül is minél később mész, annál pufibb és babásabb. Amúgy ahol mi voltunk, ott azt ajánlották, hogy a 30. hétig érdemes elmenni, de akkor ezek szerint van akinek a 34. héten is jó tapasztalata volt az egésszel :)
2013. okt. 9. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:

26-30. hét között bármikor! Elméletileg a 28. hét a legopotimálisabb.

Mi a 28. héten voltunk és zökéletesen sikerült!

2013. nov. 18. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!