Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Jár valaki dr. Tornyi János...

Jár valaki dr. Tornyi János nőgyógyászhoz Szolnokra?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem õ a dokim, de egyszer sikerült bozzà kerülnöm, mert terhes voltam, az elsõ babámmal, s elèg durva fàjàsaim voltak. Bementünk a kórhàzba, megnèzte a kiskönyvemet, meglàtta, h ki a dokim, s nagy bunkón annyit mondott, h szóljak neki. Mondtam h nyaral, erre tök erõsen, szinte durván megvizsgàlt, befektetett, majd ràm se nèzett. Èn az ilyennek nem járnèk magànrendelèsère. Emõdit ajànlanàm, õ az enyèm.
2013. okt. 1. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyszer már nekem is volt hozzá szerencsém, mondjuk én ambulancián, mert vérezgettem 12. héten, kicsit mogorva volt, és nagyon durván vizsgált meg, még két nap múlva is voltak görcseim tőle :(
2013. okt. 4. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Negatívum, hogy durván vizsgál, valóban.

De egyébként meg segítőkész, egyenes ember. Megmondja mi a baj, elmagyaráz mindent, és hogy mit kell csinálni.

Másik dolog, amit szeretek benne, hogy megjegyzi az embert. Elég volt egy nevet mondanom telefonba, egyből mondta amit kell, pedig csak egyszer találkoztunk élőben.

Nekem az a lényeg, hogy meggyógyítson, és ne a pénzem szedje.

Ezzel ellenben pl. Erdődi finoman vizsgál, és kedvesen beszél az emberrel, aztán észre sem veszi az egyén, hogy úgy átverték, mint a huzat.

Tapasztalataim írtam le.

2016. szept. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!