Laskó Katalin szülésznőről vélemények?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 15:14
2/7 A kérdező kommentje:
Igen
2013. aug. 22. 20:46
3/7 anonim válasza:
Szia! Én 2,5 éve szültem nála. Nem fogadott volt, ő volt akkor éppen ügyeletben. Normális volt, végezte a dolgát. Csak akkor láttam, ha vizsgálni jött, meg amikor kitolás volt. Szóval semmi"extra" . Nem javasolt testhejzeteket vajúdáshoz, nem mondta, hogy használjam a labdát, vagy menjek zuhanyozni. Szerintem a szülésznő dolga az is lenne, hogy segítse/ könnyítse a tanácsaival a vajúdást. Ő csak tényleg a tágulást nézni jött be. Félreértés ne essék, nem körbeugrálást vártam, csak akkor foggalmam se volt mi lenne jó, és jó lett volna néhany tanács... Talán ha fogadott lett volna... Most megint babát várok, és tuti fogadok szülésznőt, de szerintem mást. Ki a dokid? Mikor szülsz?
4/7 anonim válasza:
Én ultrahangon találkoztam vele csak. Aranyos volt, mindig kedves volt, kicsit kimért.
5/7 anonim válasza:
Kedves 4. Válaszoló, nem keverted véletlenül össze Pongó Katalinnal? Ő szokott ultrahangozni.
6/7 anonim válasza:
Ő nem a 4. válaszoló hanem a 3. mert a kérdezőt nem kell beleszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!