Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A vérvétel eredményen hol...

A vérvétel eredményen hol látom van e vashiányom vagy sem?

Figyelt kérdés
Nincs ilyen, hogy vas mennyiség a vérben vagy hasonló. Valamint ha valaki tudna linkelni valami táblázatot, hogy a laboreredményen mi mit jelent azt is megköszönném.
2013. aug. 3. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
2013. aug. 3. 15:18
 2/10 A kérdező kommentje:
A vörösvértest számom alacsonya azért mondta a doki, hogy vas hiányom van?
2013. aug. 3. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze. Mennyi az érték? Megmondom akkor, h vészes-e vagy oké.
2013. aug. 3. 15:49
 4/10 A kérdező kommentje:
3.8 gondolom nem fogok még belehalni mert 3.9 től jó :D Csak nem értettem, hogy miből lehet tudni a vashiányt. Mert néhány értékem picikét alacsony, csak nem tudtam melyik konkrétan a vas. Doki pedig annyira mondta, hogy "jajaj itt komoly vas hiány van" de egyik értékem sem alacsony annyira, hogy valami súlyosra utalna.
2013. aug. 3. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor jó :) Túléled :D Felirt vastablettát?
2013. aug. 3. 16:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen majd hétfőn kiváltom, de amúgy is eszek egy csomó feketeszedret és kaptam is olyan lekvárt amiben vas van azt is eszegetem lassan elfogy és akkor elkezdem szedni a "gyógyszert" . Nem nagyon vagyok gyógyszer párti, de úgy látszik szükséges.
2013. aug. 3. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Céklát is ehetsz, ill. van a céklalé (pl. Spar Natur Pur), az is nagyon jó (nem a savanyúság leve).

Nem írtad, hány hetes vagy, de ha még az elején, az amiatt is gond, hogy később csak rosszabb lesz. És az árt neked és a babának is. Hidd el, néha a gyógyszer a kisebbik rossz. Gondolom, terhesvitamint is szedsz, az is segít, de nem mindig elég.

2013. aug. 3. 17:26
 8/10 A kérdező kommentje:
26 héten vagyok és terhesvitamin nem szedek, azt az orvosom sem javasolta én sem szeretnék, így az kimarad az én terhességemből.
2013. aug. 3. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok vasat tartalmaz még a paradicsomlé, mogyoró, a mák is, de terheseknek túl nagy mennyiség ebből nem ajánlott. És ott vannak az állandóan javasolt élelmiszerek: spenót, sóska, máj, tojássárgája. Ha nem szedsz terhesvitamint, akkor ezekből fogyassz gyakran. Ez az eredmény nem annyira rossz, helyes táplálkozással is helyrehozható. (Én sem vagyok gyógyszerpárti, bár eü-s vagyok.)
2013. aug. 4. 07:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Folyamatosan próbálok okosan táplálkozni, de úgy tűnik eddig volt elég a táplálkozás, most jön a vas bogyó. :D Amúgy tényleg semmi panaszom nincsen, és 1-2 dolog ami alacsonyabb picikét mint kellene, ennyi bele fér, másoknak sokkal rosszabb vérképük van. Biztosan a meleg miatt is kicsit jobban igénybe van véve a szervezetem ez is közre játszik. Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
2013. aug. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!