SOS! Szükségem van egy JÓ nőgyógyászra! Ajánlanátok nekem?
7 hetes terhes vagyok.....és tegnap mikor elmentem a nődokimhoz kiderült, hogy már nem vállal terhesgondozást és szülést!!!
Vácon vagy Pesten rendelő és szülést levezető orvosra lenne szükségem minél hamarabb.
Remélem ismertek ilyeneket és árakat is tudtok mondani.
Nagyon köszönöm!!!
Budapest XI. kerülete, ha nem esik ki, akkor az enyémet szívből ajánlom.
Dr. Bencsik András: nem az a barátkozós, jópofizós doki, emiatt sokaknak nem szimpi, viszont szakmailag nagyon tud.
Nem ma kezdte a pályát, én is ajánlás útján kerültem hozzá, és eddig már a második ismerősöm fogadta orvosául. Ha barátkozós orvost keresel, akkor nem ő a Te dokid, de mindenkinek más a fontos. :)
Ár: jelenleg a terhesgondozás 12ezer/ alkalom (hó), szülésre nem kér/nem mond összeget, hanem csak azt amennyit jónak látsz, gondolsz...
Pesterzsébet, DR. Csatlós Éva - Zoémed
terhesgondozás 5000 HUF, UH 8000, külön szonográfussal
A SOTE I.-en dolgozik egyébként a doktornő, nagyon kedves és hozzáértő :)
Hu,a Bencsikkel találkoztam többször is már.Elég érdekes stilusa van,de nem mondanám rossz dokinak.. :) Én a Faludinál szültem. Ő most a SOte 2n van. Nála 7 a havi találkozó,8ha uh is van.
Lintnerrel is találkoztam az Istenhegyin. Kis fiatal de aranyos és okos...
Számomra dr.Csermely Gyula a legjobb.
3 gyerkőcöt szültem nála,mindig minden szituációban a maximumot hozta.Magánrendelése a Rózsakertben van,szülést az István kórházban vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!