Mi jelentősége van a sok vérképnek? Nekem nincs 3. trimeszteri, másnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Most már bármikor megszülhetek és egész egyszerűen nem tudtam eddig elérni telefonon az illetékest, aki beutalót írna nekem egy utolsó vérvételhez, vizeletvizsgálathoz...2013. júl. 2. 18:53
1/3 anonim válasza:
Velem ugyan megcsináltatta a védőnőm, el is jutottam odáig a 34. héten. Én is már bármikor szülhetek, de senki nem nézte meg azóta, hogy mi lett az eredménye a vérvételnek. Szerintem semmit nem mulasztottál azzal, ha nincs 3. trimeszteri vérképed. Nekem ugyan van, de rajtam kívül még senki nem látta, tehát olyan mintha nem is lenne.
2/3 anonim válasza:
Én kérdeztem a dokimat,mert nálunk 37hetesen kell,annyit mondott,hogy hagyjam a fenébe,ha szükség lesz rá leveszik akkor és azonnal vizsgálják...Így is lett,mert császározni kellett,műtét előtt kb. félórával vettek vért.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató. Azt sejtettem, hogy inkább egy esetleges műtétnél lehet jelentősége.
Végül ma majd' 2 heti próbálkozás után elértem a nőt telefonon, holnap reggel megyek vérvételre. Legalább ez is meglesz, addig csak nem szülök már meg.
2013. júl. 3. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!