Ha az istenhegyi útra megyek genetikai uh-ra, az 4d-uh lesz?
Szia!
Nem, a genetikai uh, az genetikai és 15.000.-
Kombinált teszt= vérvétel,dawn szűrés+uh = 30.000.-
A 4D az más, 13.000.-
Én is ide jártam, járok, dr.Lindner Balázshoz!
Kérdezz nyugodtan!
35hkm
Nem. Ha "genetikai UH-ra" kértél időpontot, akkor az a sima ultrahang, csak sokkal alaposabb, mint egy átlag korházi.(rendellenességek keresése)
Ha inkább 4d-t szeretnél (babád arcában gyönyörködni, pár adattal együtt), akkor telefonálj oda, és változtass.
Szia Utolsó!
Nekem dr.Lindner csinálta az összes uh-t!
Mi megvoltunk elégedve vele, és nem voltam ,még 13hetes sem mikor megmondta, hogy fiúúúúúú!
Úgy örültünk :)
Háááát, annyit mondott, hogy ebben a hétben a 13 körül, ha nem-igen lát semmit akkor inkább kislányra saccolja, de persze később a 18.hét körül már biztosabbat tud mondani,mert akkor már többet lát, mivel a baba jobban fejlett..A fiúknál picit más, mert ha lát valamit ott lent, akkor inkább fiú...ha nem akkor inkább kislány!
Nekünk akkor augusztusban kisfiút mondott, majd októberben, és decemberben is, és a saját orvosom is a rendszeres terhesgondozáson szintén csak megerősített Minket, szóval szerintem lehet hinni neki.. :)
Nekem már nincs sok vissza, alig várjuk, holnap lépek be a 38.hétbe!
Boldog Babavárást, és Kitartást neked is a nyárra!
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!