Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha az istenhegyi útra megyek...

Ha az istenhegyi útra megyek genetikai uh-ra, az 4d-uh lesz?

Figyelt kérdés
Csak azèrt kèrdezem mert nem tùl olcsò,15000ft ès ennyièrt simàn lehet 4d.

2013. jan. 23. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem, a genetikai uh, az genetikai és 15.000.-

Kombinált teszt= vérvétel,dawn szűrés+uh = 30.000.-

A 4D az más, 13.000.-

Én is ide jártam, járok, dr.Lindner Balázshoz!

Kérdezz nyugodtan!

35hkm

2013. jan. 23. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem. Ha "genetikai UH-ra" kértél időpontot, akkor az a sima ultrahang, csak sokkal alaposabb, mint egy átlag korházi.(rendellenességek keresése)

Ha inkább 4d-t szeretnél (babád arcában gyönyörködni, pár adattal együtt), akkor telefonálj oda, és változtass.

2013. jan. 23. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Vègülis az a lènyeg hogy minèl alaposabban megnèzzèk,most nem gyönyörködni akarok hanem hogy kiszûrjèk hogy van e valami gond.
2013. jan. 23. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok, kedves első válaszoló! Azt szeretném kérdezni, hogy a héten én is Lindtner doktor úrnál csináltattam a 12 hetes uh-t, ahol 95(??) százalékra mondta, hogy kislányom lesz..:) Nem túl korai ezt így megállapítani? Lehet, hogy én tévedek, csak nem szeretném beleélni magam még semmibe :) Valakinek ezzel személyes tapasztalat?
2013. febr. 7. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó!

Nekem dr.Lindner csinálta az összes uh-t!

Mi megvoltunk elégedve vele, és nem voltam ,még 13hetes sem mikor megmondta, hogy fiúúúúúú!

Úgy örültünk :)

Háááát, annyit mondott, hogy ebben a hétben a 13 körül, ha nem-igen lát semmit akkor inkább kislányra saccolja, de persze később a 18.hét körül már biztosabbat tud mondani,mert akkor már többet lát, mivel a baba jobban fejlett..A fiúknál picit más, mert ha lát valamit ott lent, akkor inkább fiú...ha nem akkor inkább kislány!

Nekünk akkor augusztusban kisfiút mondott, majd októberben, és decemberben is, és a saját orvosom is a rendszeres terhesgondozáson szintén csak megerősített Minket, szóval szerintem lehet hinni neki.. :)

Nekem már nincs sok vissza, alig várjuk, holnap lépek be a 38.hétbe!

Boldog Babavárást, és Kitartást neked is a nyárra!

37hkm

2013. febr. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!