A debreceni klinikán az ultrahang tényleg olyan gáz?
37 hetes vagyok,és sajnos oda kell mennem ultrahangra jövőhéten, mert az Otiba a hova járok terhesgondozásra sztk alapon nincs fogadott dokim,szabin lesznek..
így marad a klinika,de sok rosszat hallottam róla.
például egymás után ,futószalagon ultrahangoznak,
és ha kérdezni mersz valamit még nekik áll fentébb, nem mondanak semmit stb..
azért csak megkérdezhetem hogy van a babám nem??
és súlybecslés van?
egy aggódó kismama
a futószalag rendszer igaz, rengetegen vannak. Nálunk úgy volt, hogy ketten a függöny mögött álltunk, addig a harmadik kismamát vizsgálták. Hallottuk a baba betegségeit, és hogy el kell vetetni. Én nagyon szarul éreztem magam, főleg, hogy mi is vidékről betegség gyanúja miatt mentünk... Egy-két perc alatt végeznek.
De valószínűleg azért ilyen gyors, mert nagyon profik, egyből látják, ha gond van és azt is, ha nincs. Ne aggódj, megmondják, hogy minden rendben. Súlybecslés nem volt nekünk.
Szia! Én genetikai tanácsadás miatt voltam ott UH-n, kétszer is. Egyszerre 3-4 kismamát szólítanak, egy van benn, a többinek kinn, de már az ajtón belül kell várakozni. Ha elpisszented magad, azonnal rádszólnak, hogy rendelőben vagy, maradj csendbe. Az UH valóban futószalagos módon megy, a férjem pl be se akarták engedni, de ő bejött. Gyorsan megnézik az adatokat, és kész. Én mondjuk megkérdeztem, hogy milyen nemű baba, mert addig sajna nem tudtuk, mindig eltakarta magát, de megmondták, de utána azonnal mehettem ki... De valóban csodálkoztak, hogy kérdezni mertem valamit. Az UH kép is eszméletlen drága...
36 hkm
gondoltam hogy ez van,
NST-re odajárok,így látom mi van, hangos bemondón mondják a kismamák nevét,3- at egyszerre és látom hogy mennek be sorba..
amúgy nem érdekel, mert úgyis megfogom kérdezni hány kiló lehet és hogy jól van-e
és ha beszól komolyan mondom hogy vissza fogok szólni
végül is én vagyok a kismama, jogom van tudni mi van a babámmal.
ha meg bunkók, akkor nem is értem miért ezt a hivatást választották..
Nekem nem volt gáz.Én kétszer voltam.Két ultrahangozó helység van.Van a nagy képernyős,ahol veled szemben látod a babádat,ott velem kedvesek voltak.A férjem is bejöhetett.Másodjára ott a folyosón hívtak be,ott nem láttam semmit a babából,de megkérdeztem hogy jól van e.És mondták hogy jól.
Nekem inkább az a problémám hogy egy csomó pasi ott ül a felesége,barátnője mellett és a hatalmas hassal rendelkező kismamiknak át nem adnák a helyet.És rengeteget kell várni,és nagyon meleg van.Ééés tőlünk olyan messze van,mert másik városban lakok.
köszi a válaszokat
igen ezt én is tapasztaltam,volt velem a férjem is, de amikor már nem volt ülőhely, ő felállt hogy a többi kismama le tudjon ülni..
hát akkor ez tényleg gáz :)
köszi szépen :)
akkor majd ide, vagy privibe akit tényleg érdekel megírom
Na akkor egy kis biztatás!
Hétfő , kedd, és csüt. genetikai tanácsadási is van, tehát ha oda nem kell menned, akkor inkább fogj ki egy szerdai vagy egy pénteki napot és akkor kevesebben lesznek.
Súlyt nem mérnek, ez való igaz, én az előző terhességemnél mikor rákérdeztem azt mondták azért, mert nehéz behatárolni, az uh. nem mérleg, és akkor a kismama elkönyveli magának, aztán ha mégsem akkora na akkor megy a baszogatás, hogy pedig bezzeg ott azt mondták. Egyet értek. nem az a lényeg mekkora súlyra, hanem hogy a méretei: fejkerület, mellkas, stb kornak megfelelő-e, vmint nem látható-e rendellenességre utaló jel.
nekem bejöhetett a férjem, ( meg másnak is) igaz először a függöny mögé, ahol várakoznak a többiek, de ha az előttem lévő már felöltözött szólnak hogy jöhet az apuka. most meg már nem is a monitoron lehet nézni, hanem van egy lcd tv beállítva. nekem nem volt még csalódásom, második terhességgel járok csak oda. Pl. legutóbb a nemét se kérdeztük látja-e, ő mondta látszik, és elmondhatja-e?
Úgyhogy nyugi. Tény, hogy sokan vannnak de kibírható és nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!