Tegnap voltam orvosnál 9 hetes vagyok. A hasi UH-on nem látta a szívverést, sőt a babát se. Ma megyek egy másik orvoshoz hétfőn pedig ez az orvos is megnézi újra. Járt már így valaki, találtak később szívhangot? Van remény?
Hüvelyi ultrahanggal megnézte ez a másik orvos. Csak az üres petezsák volt! Szerdán megszakítják a terhességem mert a szervezetem nem fogta fel hogy elhalt a terhesség és nem lökte ki... :(
Majd Idővel megpróbáljuk újra. Köszönöm azoknak akik drukkoltak. Sajnos nincs mit tenni... :(
21.vagyok!
nagyon nagyon sajnálom! kis szünettel újra próbálkoztok majd és beköltözik a babóca, ne aggódj! mielőbbi testi és lelki jobbulást kívánok! :(
Köszönöm nagyon aranyos vagy :)
Várunk most egy jó darabig mert most mind a kettőnknek fel kell ezt dolgozni. Nagyon beleéltük magunkat hogy baba lesz.
Ráadásul a páromnak benn kell lennie a műtéten mert németben vagyunk és én nem beszélek németül. Nem tudom ott is mit fog átélni szegény.
De kicsit később újrapróbálkozunk, mert már tudjuk hogy tényleg szeretnénk babát :)
Köszönöm még egyszer azoknak akik szorítottak. Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!