Járt már valaki így a SOTE klinikán? Tanulságos történet. Bővebben lent.
Te jó ég! Van, akinek semmi sem drága???? Még szerencse, hogy nem nyugodtál bele és elmentél máshová!
A SOTE-val kapcsolatban egyébként nekem is van rossz élményem! 2009-ben csináltak nekem egy petevezeték átfújást, ahol a dokim, aki a vizsgálatot végezte, azt mondta, minden a legnagyobb rendben, minden átjárható, tökéletes. Ezért is borultam ki, amikor a Férjem elhozta a leletemet és beolvasta, hogy a bal petevezetőm használhatatlan, elzáródott. Persze rögtön telefon, a doki közölte, hogy részéről akkor is fennáll, hogy minden rendben, a radiológia pedig közölte, hogy márpedig tényleg van elzáródás... Soha többé nem tettem be a lábam sem a SOTE-ra, sem a dokihoz.
Azóta sem tudom, hogy mi újság a bal petevezetőmmel, de szerencsére már van egy ügyes, okos, egészséges másfél éves Lányom és egy 22 hetes Kisfiam a pocakban! Mindkettő spontán jött össze:o)
Kitartás Neked és szerintem ha még mindig nem nyugodtál meg teljesen, menj el egy harmadik orvoshoz, egy harmadik uh vizsgálatra is!
Biztato.... Tegnap vettek le a kOmbi tesztet...;/
Ezek utan kivancsi leszek!
Én végig oda jártam 9 hónapig és sose történt velem hasonló sem.
Az ultrahang képet nem megtartották drága félinformációval lejárató tudatlan kérdező, hanem te nem kérted. Ott 500 forint egy kép.
Terhesség alatt többször benn feküdtem és a többi kismamánál sem tévedett az ultrahangos sfr egyiket sem próbálták meg lehúzni.
Tegyük fel, hogy tévedett a szonográfus (7es vagy 8as szobában voltál? Vagy az alagsorban?), de azonnal küldtek tovább egy fontos vizsgálatra, amire másnak ennél többet kell várni. Bár a magadfajta meg akkor is pampogna, ha nem küldtek volna tovább, hanem rábeszélnek egy pénzes magánvizsgálatra. Bár ahogy látom te azt is megteheted.
Ne haragudj, de én nem hinném, hogy hamis leleteket mernének kiadni ma, amikor tele van műhibaperekkel az ország.
Igaz én más városban lakom, megyeszékhelyen, de sosem hallottam ilyenről. Ezt nem lehet megcsinálni.
Itt én kértem az amniocentézist, ugyanis semmilyen fizetős, kockázatbecslős vérvételben nem bízok.
Engem nem akartak rábeszélni erre a vizygálatra, sőt senkit sem, sőt volt olyan kismama velem, akinek 1:250-hez lett a down kórra a fizetős vérvétel eredménye, és megkérdezte az orvos, hogy minek küldték amnio-ra.
Azért az amnio-t nem azért találták ki, hogy elvetéljenek a kismamák, hanem bizonyos betegséget kiszűrjenek vele.
Annyira nem kell ezt rossznak beállítani.
27 hkm
Ha az enyém nyers volt, akkor a te hazug állításod micsoda?
Egy kórházat vádolsz meg ostoba módon, hogy valami miatt (az ok homályos, szerintem te magad sem érted) csalnak és hazudnak a leletekkel.
Becsületsértés és rágalmazás. Ahhoz persze már nincs bátorságod, hogy azt írd le: tévedtem.
Az ilyenek keltik rossz hírét mindennek, ami viszont jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!