Nektek sokat segitett a védőnő?
Én anyukámra számíthattam, ő tud mindent:)
De a mi védőnőnk is nagyon jófej!!Kedves, aranyos, mindig a megbeszélt időben jön, 1x volt, hogy egy váratlan program miatt sokat vártunk rá,aztán lemondta, de a következő alkalommal kaptunk tőle egy itató poharat amiért kellemetlenséget okozott:)
Ja és mindig segítőkész, naprakész, bármikor hívhatom,kérdezhetek tőle.
Sok rosszat hallani,olvasni a védőnőkről, na ő a kivételt erősítő szabály:)
És a gyerekdokink is nagyon jófej, már csak azon gondolkozom mi le ha elköltözünk(albérletben lakunk), valahogy ebben a térségben kéne maradni:))
Nagyon szeretjük :) Ő már kétszeres nagymama, kedves, türelmes, nem tolakodó.
Segítségem nem sok van, mondjuk első babával nem is kellett, csak vele kellett foglalkoznom, ki tudtam pihenni magam, nyugis volt. Na, most a második baba érkezésével minden megváltozott. Nagy szükségem van segítségre, általában 2-3 naponta tesóm, anyuék tudnak segíteni, férjem este ha haza ér, meg hétvégén. A "nagy" 2 éves, dackorszak közepén, a pici 3 hónapos :)
Biztos ügyes anyuka leszel, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!