Szia!
Én a 12. hét után mentem először babonából!
De, persze mehetsz nyugodtan, ha gondolod!
Én a 12. héten mentem, de nem babonából, hanem mert akkor már voltak eredmények (vérvétel, EKG, fogászat, belgyógyászat) amit vinni tudtam. Tehát szerintem ráérsz!
Boldog babavárást!
Szerintem 8-9. hét körül el lehet menni. Nem tudom lesz-e fogadott dokid vagy nem, mert lehet, hogy másképp vannak a dolgok. Meg helyfüggő is. Nekem nincs fogadott orvosom.
Nálunk úgy volt (Somogy megye), hogy elmentem a nőgyógyászatra nemvárt után 2 héttel, hogy pozitív lett a tesztem. A doki kézzel megvizsgált, és adott egy beutalót a kórházhoz hüvelyi ultrahangra. Egy hét múlva kaptam időpontot, akkor voltam 6h4n-os, és már hallottam a szívdobogását. :D 3 nap múlva az UH-s lelet alapján mentem is a védőnőhöz. Kiállította a kiskönyvemet, elmondta hogy mikor milyen vizsgálatok lesznek, hova kell menni stb. (A 12. heti UH előtt kellett mennem laborba és belgyógyászatra is.) Nálunk egyébként ő adja a beutalót a laborba és az UH-kra is a megfelelő időben, és a háziorvos írja alá.
24h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!