Járhatok más városba terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Helyileg szentesi vagyok,de jobban szeretnék Szegedre járni ,eddig is oda jártam. Fogadnak Szegeden úgy hogy szentesi vagyok?nov. 7. 22:14
1/6 anonim válasza:
Alapból nem.
De ha eddig is oda jártál nőgyógyászhoz, ott még valami régi címmel/peotekcióval/akármivel "be vagy regisztrálva", akkor lehet nem fognak szólni, hogy mit keresel itt.
Védőnő az helyhez kötött, még csak nem is lakcímkártyához. Ott ahhoz kell járni akinek a körzetébe előreláthatólag haza fogod vinni a babát. (Ahol életvitel szerűen laksz.)
3/6 anonim válasza:
Én magánba jártam dokihoz, de amikor nagy ultrahangra kellett mennem vagy terhesség végén nstre akkor abba a kórházba mentem ahol a magandokim volt osztályvezető, és végül ott is szültem. Én a körzeti kórházba nem szeretek járni oda csak vérvételre mentem el.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Végül Szeged nem túl befogadó úgy h a várandós gondozás Szentesen lesz. A védőnő tudom hogy csak körzeti lehet. Viszont a genetikai uh-ra Sikovanyecz doktor úrra esett a választás , abban jobban bízok .
nov. 8. 11:26
5/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem mennyiért csinál most a doktor úr genetikai ultrahangot?
6/6 anonim válasza:
Szentesen melyik dokik maradtak? Ha jól tudom magánrendelése van Farkas Lajos doktornak, aki Szegeden is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!