Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Van valaki, aki csak a 12...

Van valaki, aki csak a 12 hetes genetikai után ment EKG-ra?

Figyelt kérdés

Mostanában csak ahhoz a körzetes kardiológushoz tudnék menni, akihez be nem teszem mégegyszer a lábam. Két hét múlva már tudnék máshoz is menni, ha minden igaz. Az viszont csak a 12 hetes UH után lenne 2 nappal. Jelent ez valamilyen rizikót? A pulzusom teljesen normális, 70 körüli, a vérnyomásom meg 100 vagy 90/65-70 Hgmm. Az első terhességemnél sem találtak semmi eltérést.

Ti mikor mentetek?

júl. 18. 23:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20-28 hét között javasolták. Háziorvos megcsinálta. Ha ő nem csinálta volna meg, akkor az ekg-laborba kellett volna menni, nem kardiológushoz.
júl. 19. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
14-15hét körül fogok csak menni épp ma beszéltem az asszisztensel a doki szabadságon lesz addig. De úgy emlékszem hogy az elsővel se voltam hamarabb.
júl. 19. 15:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Nálunk kardiológus csinálja sajnos.
júl. 19. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok általában belgyógyász szokta. Nekem a háziorvosom belgyógyász is ez miatt csinálhatja meg ő is.

12#

júl. 19. 21:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Az enyém is belgyógyász. Nem is értem miért nem ő csinálja. De lehet írok is neki egy e-mail-t, hogy ugyan, mi lenne ha megcsinálná :)
júl. 19. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
16 hetesen csinált a háziorvos :)
júl. 23. 11:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Felénk ez nem kötelező. Nem is mondják hogy kell.

Nekem is csak azért volt mert a 16.heten elmentem belgyógyászhoz vernyomas gondok miatt.

aug. 25. 07:37
 18/18 anonim ***** válasza:
A kedves háziorvosunknak itt falun 80+ évesen esze ágában sincs ilyenekkel foglalkozni. Örül, ha nem kell kismamákkal foglalkoznia. :( Úgyhogy én nem voltam. Remélem, hogy nem is lesz gond belőle.
szept. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!