A terhesgondozóba az ultrahangon szoktak adni képet a babáról vagy csak magánorvosnál szoktak?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 11:14
1/15 anonim válasza:
Nekem csak magánorvos adott, de hallottam már olyanról, hogy bizonyos összegért adnak sztk-ban is.
2/15 anonim válasza:
Péterfy kórházban pár éve még talán 500 ft volt egy kép nyomtatása
3/15 anonim válasza:
Nálunk most, hogy végre kapott fotópapírt a doki ad már (ingyen). Szerencsém volt pont az első terhesgondozásom előtti nap kapta a paírt. De a pécsi 1. genetikai UH-n is adtak (a klinikán) A héten voltam ugyanott csak 2. Genetikain, most nem adtak.
4/15 anonim válasza:
Nagyon változó. Nálunk az sztkban nem adnak. Ismerősöm aki máshova jár szintén sztkba neki adnak. Magánba ahova most járok ott is adnak.
5/15 anonim válasza:
Nalunk allamiban terhesgondozason uh sincs.
Kerdez kettot az orvos, aztan mehetsz a dolgodra, erre varsz 2-3 orat, mikozben idopontra jottel.
Nagyon gaz :D
6/15 anonim válasza:
Bajcsyban egy kivétellel minden egyes ultrahangon kaptam képet 2021-ben és idén is. Mikor nem adtak, ők kértek elnézést, mert más fajta gép volt és nem tudtak adni.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Én kecskemétre fogok járni terhesgondozásra. 2 hét múlva kell mennem a 12. hetes genetikai ultrahangra
ápr. 13. 12:39
8/15 anonim válasza:
Kecskemeti vagyok, itt nem, hogy kepet nem fogsz kapni, de meg a monitort is elforditjak majd toled, erre keszulj. Nem is mondanak semmit.
9/15 anonim válasza:
Helyfüggő.
Nekem pl a magánorvos uh-ot is csak a terhesség megállapításához csinált, az sztk-ban meg nemhogy képet nem adtak, de a monitornak is csak a hátulját látta az anyuka és kísérő sem mehetett be.
Mondjuk 8 éve volt, nem tudom azóta itt változtattak-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!