Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Elég ennyi vizsgálat?

Elég ennyi vizsgálat?

Figyelt kérdés

23 hetes vagyok jelenleg. Terhességem során a dokimnál magánban egyszer voltam, megállapításon. Utána viszont már csak a kötelező genetikai UH-kon a kórházban, mert oda hívott vissza. (Ő csinálta őket) Amikor kérdeztem tőle, menjek-e köztes időben hozzá magánba, azt mondta nem kell.

Én ezt eléggé kevésnek érzem, hogy legközelebb is csak 30 hetesen kell mennem, így bejelentkeztünk babamozira a 26.hétre, bár nem rendes vizsgálat, de ha valami nagy gond van azt ott is észre veszik.

De nekem olyan fura, hogy sosem hív vissza külön. Igaz nagyon le van terhelve, 5 hét mire van hozzá szabad időpont, mert csak heti 1x rendel. De így nekem olyan hiányérzetem van, hogy nincs kihez fordulnom, ha gond van, holott mindenkinél azt olvasom, hogy 4-5 hetente jár a saját dokijához a kötelező vizsgálatokon kívül.

Amúgy a terhességem eddig problémamentes, leszámítva a folyton visszatérő hüvelyi fertőzést.

A laborok, cukorterhelés természetesen megvoltak/lesznek.

+1 kérdés: ha a házi dokimmal nem jutunk semmire a visszatérő fertőzéssel, fogadnak ezzel a terhes ambulancián?

Előre is köszönöm!

2024. ápr. 1. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

9# De nem a vizsgálat hiánya miatt egészséges, hanem mert alapból nem jött elő semmilyen problémád. A kettőnek nincs köze hozzá.

A hüvelyi fertőzésekkel nem árt vigyázni azért, tud csúnya dolgokat okozni. Nem háziorvosi kompetencia.

2024. ápr. 1. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként nekem is hüvelyi fertőzésem volt. Először gynoxint ajánlott rá, utána pedig kérdeztem hogy mit lehetne vagy lehet e megint, akkor mondta hogy felesleges, végig ilyen lesz. De mivel nekem kellemetlen volt a viszketés nyilván emiatt gynoxint canesten krémmel ajánlott.

Szóval gondolom attól is függ milyen fertőzésről van szó. Gondolom van amelyiket kezelni kell de van amelyik ártalmatlan.

2024. ápr. 1. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:

12 vagyok.

Utána = rá egy hónapra. :)

2024. ápr. 1. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Én 5 hetente jártam egész a 37.hétig, igazából mindig átbeszéltük a tüneteimet/panaszaimat, a legfrissebb leleteket és csinált egy ultrahangot. Nem gondolnám,hogy ez olyan sok egy terhességben. 37 hetesen levette a kenetet és adott időpontot az első NST-re, megbeszéltük mikor kell a kórházba indulni stb. és, ha addig semmi akkor 41. héten befekvés.
2024. ápr. 1. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia.

8 hetesen

12 hetesen

18 hetesen

30 hetesen

38 hetesen

39 hetesen ( itt már nem engedtek haza, inditottak)

Mentem uh-ra.

2024. ápr. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!