Elég ennyi vizsgálat?
23 hetes vagyok jelenleg. Terhességem során a dokimnál magánban egyszer voltam, megállapításon. Utána viszont már csak a kötelező genetikai UH-kon a kórházban, mert oda hívott vissza. (Ő csinálta őket) Amikor kérdeztem tőle, menjek-e köztes időben hozzá magánba, azt mondta nem kell.
Én ezt eléggé kevésnek érzem, hogy legközelebb is csak 30 hetesen kell mennem, így bejelentkeztünk babamozira a 26.hétre, bár nem rendes vizsgálat, de ha valami nagy gond van azt ott is észre veszik.
De nekem olyan fura, hogy sosem hív vissza külön. Igaz nagyon le van terhelve, 5 hét mire van hozzá szabad időpont, mert csak heti 1x rendel. De így nekem olyan hiányérzetem van, hogy nincs kihez fordulnom, ha gond van, holott mindenkinél azt olvasom, hogy 4-5 hetente jár a saját dokijához a kötelező vizsgálatokon kívül.
Amúgy a terhességem eddig problémamentes, leszámítva a folyton visszatérő hüvelyi fertőzést.
A laborok, cukorterhelés természetesen megvoltak/lesznek.
+1 kérdés: ha a házi dokimmal nem jutunk semmire a visszatérő fertőzéssel, fogadnak ezzel a terhes ambulancián?
Előre is köszönöm!
9# De nem a vizsgálat hiánya miatt egészséges, hanem mert alapból nem jött elő semmilyen problémád. A kettőnek nincs köze hozzá.
A hüvelyi fertőzésekkel nem árt vigyázni azért, tud csúnya dolgokat okozni. Nem háziorvosi kompetencia.
Egyébként nekem is hüvelyi fertőzésem volt. Először gynoxint ajánlott rá, utána pedig kérdeztem hogy mit lehetne vagy lehet e megint, akkor mondta hogy felesleges, végig ilyen lesz. De mivel nekem kellemetlen volt a viszketés nyilván emiatt gynoxint canesten krémmel ajánlott.
Szóval gondolom attól is függ milyen fertőzésről van szó. Gondolom van amelyiket kezelni kell de van amelyik ártalmatlan.
12 vagyok.
Utána = rá egy hónapra. :)
Szia.
8 hetesen
12 hetesen
18 hetesen
30 hetesen
38 hetesen
39 hetesen ( itt már nem engedtek haza, inditottak)
Mentem uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!