Terhességi vizsgálatot, hogyan tudom megoldani ha Németországban dolgozok és nem tudnék haza utazni?
Inkább örülhetnél, hogy van, aki gondolkodik helyetted, ha már neked nem megy. Mondjuk az összes válaszoló.
Látszik, hogy fogalmad sincs az életről. Normális ember nem terhesen se ilyen ész nélkül megy külföldre, nem hogy terhesen. Mondjuk minimum pár millió félretett pénzzel és nyelvtudással. Gondolom, nektek egyik sincs.
En vagyok az aki felelotlennek titulalt es aki huzza meg magat ha nem akar gyereket.
Ferjemmel 8 eve vagyunk egyutt elso ketto evunkbe 2 alkalommal.mentunk ki dolgozni nyelvtudas nelkul. Tudom mirol beszelek. Tudom hogy ilyen esetben milyen munka jut egy magyarnak. Mert kiszolgaltatott vagy es azt csinalod amit mondanak. Egy cseppet se akartam neked rosszat. Ha Te ennyire hazat szeretnel meg penzt meg a babamak mindent akkor el kellett volna gondolkodni a vedekezesen meg ezek nincsenek meg. Mi kimentunk kulfoldre hogy szerencset probaljunk nem jott ossze.. a kovetkezo 4 evunk arrol.szolt higy guriztunk itthon hogy az albibol elbirjunk jonni es tudjunk videken venni egy hazat.. jelenleg itt vagyunk dupla tanyaval kis gazdasaggal stabil munkaval es nem utolso sorba varandosan :) minden almunkert harcolunk az alkalmas idoben. Addig meg nem volt stabil.lakhatas. Kereset stb addig meg szigoruan szedtem. A fogamzasgatlot. :). Nagy elmeny neki fogni egy kulfoldi melonak igy minden nelkul is de babaval nem mernem :). Nem tamadasnak kell venni ha tanacsot kersz es valaszolnak neked :).
Elmondom neked egy raktarba kommisioztunk. Volt noi es ferfi melo! A ferfiak fixen az uditoket pakoltak a nok azon tul mindent lisztet cukrot kutya kajat mindent. De leginkabb az allateleseget. De atfedtuk egymas reszet mert ha nekem a pennybe rendeltek 867 db kutya konzervet amit 600 helyrol szedtem ossze plusz hozza 1 zsugor uditot hat azt is fel kellett rakni. Es elmondom neked sokszor volt hogy a 70 darabos megrendelesbol 65 soros rekesz volt.. hidd el mostoha a sors foleg ott ahol megturt szemely vagy :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!