20 hetes genetikai ultrahangon mennyi az esélye hogy valami problémát találnak?
Tesómnál a 12. Héten mindent rendben találtak. A második genetikain viszont sajnos több eltérést is láttak. Be is igazolódott egy nagyon ritka de súlyos genetikai rendellenesség. Meg kellett szakítani a terhességet.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen nálatok.
Sajnos velem is ez volt. Azt hittem, ha a 12. hetesen minden rendben, megnyugszom, de nem. Mindig kicsit könnyebb volt, de végig aggódtam sajnos az előzmények miatt. Te próbáld meg élvezni és ne olvasgass! Komolyan!
Boldog babavárást!😊
3.
Esely az mindig van, de arra is, hogy holnap kilepsz a hazbol es elut egy busz.
Nem lehet mindig mindenen aggodni,mert becsavarodsz.
7# magán rendelésen voltak végig. Bele se merek gondolni mi lett volna ha állami ultrahangra mennek és nem veszik észre ezeket az eltéréseket. Nagyon alapos volt a doki a 12. Héten is. De nem véletlenül van három genetikai ultrahang. A 18. Heti eltérések (több apróság volt , amire azt mondták egyenként nem adna okot aggodalomra, de így nem túl biztatóak) után elküldték őket magzati szív ultrahangra és magzati MRI-re, ahol mindent rendben találtak. Ezzel párhuzamosan magzatvíz mintavételt csináltak. A lehető legbővebbet ami elérhető. Ebből derült ki egy ritka rendellenesség. Előtte már született egy egészséges kislányuk.
Most én is babát várok. Ezek után nem hiszem, hogy teljesen nyugodt tudok lenni végig. De úgy gondolom, hogy azért ez ritka dolog, hogy az elsőn genetikan rendben van minden és később nem. Biztos tudnának sokan még több negatív példát írni, de több az olyan eset, hogy minden rendben van, mint hogy nincs. Ne gondolj arra , hogy bármi baj lesz. Szerintem ne olvasgass rossz történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!