Nekunk babycontrol van. De igazabol ezek a markak is jok, kb mindegy.
Az a lenyeg, hogy ugy hasznald, ahogy a leirasban van es akkor rendben lesz.
2024. febr. 4. 10:23
4/10 A kérdező kommentje:
Azért zavarodtam meg mert azt mondták Angelcaret ne vegyek.olyat vegyek amit Pic osztályon teszteltek..
2024. febr. 4. 10:30
5/10 anonim válasza:
Hat akkor ne vegyel olyat, ha ez teged megnyugtat. :D
Nem tudom, hogy letezik-e olyan legzesfigyelo, amit pic osztalyon tesztelnek, inkabb maximum ott hasznalnak.
A babycontrol regen ilyen volt, de pl 2,5 kilo alatti babak eseteben szerintem nem ezeket a lapos legzesfigyeloket hasznaljak, mert akkor nem mukodnek pontosan.
Ugyhogy nem kell annyira raporogni erre a temara, vedd azt, amelyik tetszik. Otthoni hasznalatra tokeletes mindegyik.
2024. febr. 4. 10:51
6/10 anonim válasza:
Addig nem vennék ameddig nem tudok jogi egyáltalán alszik-e az ágyában.
2024. febr. 4. 10:53
7/10 anonim válasza:
Mi 2 lapos Angelcare-t használtunk 2 gyereknél. Teljesen jó volt, én csak ajánlani tudom. De ha neked ezt nem ajánlották, akkor ne vedd.
2024. febr. 4. 11:08
8/10 anonim válasza:
Ac 2 laposunk van. Még gari lejárat elött tönkre ment a szülő egység. Vissza küldtük javításr és közöltek hogy nem rendeltetés szerűen használtam vegyek másikat!
Sose többet nem venném ez a márkát!
Egyébként nagyon szeretem csak ne legyen baja!
2024. febr. 4. 11:20
9/10 anonim válasza:
Nálunk 2 van,mert két különböző helyen alszik. Milian az egyik baby control a másik. Elégedett vagyok velük. Amit kell tudják.
2024. febr. 4. 14:14
10/10 anonim válasza:
2 lapos Angelcare-t használtunk. Semmi bajunk nemvolt vele. Használtan vettük kitünő állapotban, így 2 babánál se ment tönkre. Most is ezt fogjuk használni. Pár hónapig fogod csak használni. Nyílván mindenki azt fogja ajánlani amit ő vett. Ezek jó márkák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!