A hideg-melegfront milyen hatással van rátok akik a terhesség vége felé jártok? Nekem több a jósló fàjás,ami megijeszt mert még csak a 35 hétnél tartunk
Szurkál? Az még nem jósló fájás.
Pihenjél sokat. Jövő héten meleg front is lesz kb csütörtöktől. Én már durrantam szét, mentem is aludni.
Ne szorongj, lazíts, pihenj minél többet. Csak pozitív gondolatokkal töltsd fel magad.
Mikor a nagylányomat vártam, a 37. héttől kezdve folyamatosan durva frontok és viharok voltak, a kiírt napon volt telihold és mínusz 10 fokos front is, 3 napra rá már visszament 15 fokot a nappali középhőm., 2 nappal később megint lefele… szexeltünk, csípőset ettem, lépcsőztem, bábakoktélon kívül mindent csináltam, mégis indítani kellett a 42. hét elején. 😕
A kicsi egy tök random éjjel indult magától, se front, se hold, se egy kis szellő, semmi. 🤷🏼♀️ Én ezek után nem hiszek ezeknek a szüléssel kapcsolatos hatásiban.
Igen szurkál,hol itt,hol ott
.kellemetlen és főleg ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!