Nem voltam nagy labor vizsgálaton 12 hetesen, baj lehet?
Sziasztok. 17 hetes várandós vagyok (első baba), a synlabban voltam vérvételen de ott csak olyanokat vettek le mint APC rezisztencia, Toxoplasma, PAPP-A mérés kockázatelemzés, trombin idő, protombin, hcg, apti.
Ma voltam a védőnőnél mondtam neki hogy csak egy ilyen vérvételen voltam. Erre ő mondta hogy hát nagy vérvételre is mennem kellett volna. De hát se a nődoki nem említette külön a nagy labort se a házi orvos én meg mint első várandós honnan tudtam volna hogy ezeken felül az is kell?.. beutalót se kaptam.
Szerintetek baj ha kimaradt a nagy labor? Hétfőn megyek nőgyógyász akkor tudok vele beszélni leghamarabb.
A védőnőnek és az orvosnak is kellett volna mondania.
Nekem mindketten mondták mindig,hogy milyen vérvételre vagy vizsgálatokra kell mennem.
De a neten is tudsz tájékozódni,hogy milyen vérvételek és vizsgálatok vannak ha a védőnő nem segítőkész.
Miért csak a 12. hét után kaptál könyvet?
Amúgy nekem 14 hetesen lett laborom, mert más ok miatt csúsztam vele. Amúgy a kiskonyv talán negyedik oldalán ott az összes vizsgálat, szóval ez egy csinos közös trehányság a védőnőddel, mert ezek szerint ő nem mondta, te meg el sem olvastad azt a sajtcetlit ahol hétről hétre ott van minden...
Mert a nőgyógyásztól csak akkor kaptam papírt terhesség megállapításról.
Elolvastam a kiskonyvet de én ezekre a synlabosokra hittem azt hogy a nagylabor az ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!