Európán belül másik országban is elmehetek terhesgondozásra?
Van EU-s egészségbiztosítási kártyám. Most teszteltem pozitívat, de a férjemmel egy hónap múlva már elutazunk és nem is jövünk haza, csak a baba születése előtt.
Magánban biztos megcsinálják, de alapból a magyar TB terhére ellátnak külföldön is az állami kórházakban. Kérdés az, hogy a terhességemmel mit kezdenek.
Mindenre lehet biztosítási kötni, kérdés, hogy van e rá keret anyagilag.
Mindenképp személyesen menj be egy irodába, hogy minden kérdésre biztos választ kapj
Agyongondozott terhesség lesz, ha különböző rendszerek, egymás számára idegen nyelvű leleteivel esel be bizonytalan biztosításokkal. Itt különösen kedvelni fognak, amikor négy különböző nyelvű leletből kell kiokoskodni, hogy végül is mi volt a terhesség alatt. Szóval magán, és angol nyelvű leletek...
Amúgy én nem vagyok biztos az utasbiztosításban, nekem utazás miatt kellett, és a legtöbb mezei biztosító nagyon fázik a terhesektől, és leginkább csak a sürgős dolgokat szeretik fizetni, bizonyos limitig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!