A második trimeszteri vérvételre mikor mentetek?
Én 3 hétig kerestem a kiskönyvem, de nem bírtam feladni, hogy meglegyen, tudtam, hogy itthon van valahol. Úgyhogy emiatt csak a 28. héten mentem el. Mindenkit csak a 120 perces cukor érték érdekelt, az nem, hogy mikor mentem.
Amúgy ha valahol gyanús, hogy szó lehet cukorbetegségről, ott akár 16 hetesen is elküldik a kismamát. Nekem több ilyen ismerősöm van. Mondjuk ott csak a cukrot csinálták, az általános vérvizsgálatot nem.
Ha most mész általánosra is, akkor menj majd a harmadik trimeszterire is minél előbb, és szerintem úgy rendben lesz. Ha esetleg aggódsz, bármikor kérheted a nőgyógyászt, hogy írjon egy extra beutalót.
24+4 mentem
De nekem volt 16 hetesen is előrehozott
Köszi a válaszokat! Nem gondolnám, hogy ok lenne az aggodalomra, esetemben. Biztos csak rábiztosít az orvos.
Inkább az a bajom hogy 4 hete voltam nála és annyira zsúfolt lett az elmúlt időszak, hogy egyszerűen nem rudtam beiktatni, most meg már kapkodni nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!